Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Έτοιμη να μπει σφήνα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Έτοιμη να μπει σφήνα

ΑΕΚ: Με Ιωνικό η πρώτη σέντρα για τους κιτρινόμαυρους.

Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ με νέο προπονητή τον Σέρβο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς που γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα απο την θητεία του στην χώρα μας και με νέο αίμα στο ρόστερ της είναι έτοιμη να μπει… σφήνα στους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα με τους ίδιους όρους! Βέβαια μπορεί οι ποδοσφαιριστές των δυο αντιπάλων της να είναι ως μονάδες καλύτεροι, αυτό όμως δεν είναι για την Ένωση ικανό να την φρενάρει απο το όνειρο της που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μιλόγιεβιτς για τον παιχνίδι της Κυριακής με τον νεοφώτιστο Ιωνικό (θα ξεκινήσει στις 20.30 στο Ολυμπιακό Στάδιο) θα χρησιμοποιήσει απο την αρχή τον Λιβάι Γκαρσία. Όλη την εβδομαδα ο πορτιέρο Τσιντώτας προπονήθηκε κανονικά και ειναι στη διάθεση του προπονητη του. Στην άμυνα επικεφαλής θα είναι ο Τζαβέλλας. Ο προπονητής θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ιωνικό ώστε να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα με…μουρμούρα!

Με σκοπό να χαλάσει τα σχέδιά της

Απο την δική του πλευρά ο νεοφώτιστος Ιωνικός που πήρε αρκετούς και αξιόλογους παίκτες στην μεταγραφική περίοδο εχει έρθει στο ΟΑΚΑ με σκοπό να χαλάσει τα σχέδια της ΑΕΚ. Με όλα τα όπλα του έτοιμα ο προπονητής θα παρατάξει τον Ιωνικό με πέντε στα χάφ και με αντεπιθέσεις θα προσπαθήσει να πάρει οτι καλυτερο μπορεί. Ισως δοθεί χρόνος και στον 27 χρόνο Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος ηρθε στη ομαδα του Ιωνικού πριν απο λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις