Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν πόσταρε φωτογραφία με ανύπαρκτο μπικίνι
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου: Όταν πόσταρε φωτογραφία με ανύπαρκτο μπικίνι

Ελευθερία Ελευθερίου: Η Ελευθερία Ελευθερίου αν και μινιόν, είναι από τις πιο σέξι παρουσίες

Τι κι αν πέρασε το καλοκαίρι; Η φλογερή Ελευθερία Ελευθερίου ανεβάζει τον υδράργυρο στα ύψη. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην πανέμορφη Σαντορίνη και πόζαρε μέσα σε μία πισίνα, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Τόσο το βλέμμα της όσο κι οι αναλογίες του καλλίγραμμου κορμιού της κόβουν την ανάσα, με την ίδια να απολαμβάνει για λίγο ακόμα τις βουτιές της και τις χαλαρές στιγμές.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αν και μινιόν, είναι από τις πιο σέξι παρουσίες, ενώ οι… ενδυματολογικές της επιλογές στο Survivor έβαζαν φωτιά στο Twitter. Οι εντυπωσιακές καμπύλες της είχαν σχολιαστεί πολλές φορές από τον ανδρικό πληθυσμό.

Δεν σταματά τις καυτές πόζες

Σε αρκετές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της, η γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει στο φακό με προκλητικό τρόπο, προκαλώντας ταραχές. «Θα έλεγα πως γενικότερα το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι αγχωτικό γιατί υπάρχει η περίοδος που είσαι ενεργός αλλά και η περίοδος που είσαι στην αναζήτηση εργασίας, οπότε εκ των πραγμάτων το άγχος και την αγωνία την έχεις παρέα σου σε κάθε σεζόν και όλο αυτό απλά έχει μεγεθυνθεί λόγω της κατάστασης τα τελευταία χρόνια», έχει δηλώσει συνέντευξή της.

Όσο για το αν σκέφτηκε να παρατήσει τη μουσική, απαντά πως ποτέ δεν πέρασε «από το μυαλό μου κάτι τέτοιο μιας που το αγαπούσα πάντα και για αυτό το σπούδασα. Δεν θέλω να βάλω καμία κρίση εμπόδιο στα όνειρα και τους στόχους μου. Μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι επιθυμούμε, με θέληση και σωστά εφόδια. Είναι άλλωστε, ένα νέο κορίτσι που ξεκίνησε με τις πιο θετικές εντυπώσεις και έκανε αρκετά πράγματα στη δισκογραφία.

«Αγχωνόμουνα και δεν απολάμβανα αυτό το ωραίο που σου προσφέρει η δουλειά. Τώρα κοιτάω να το απολαμβάνω αλλά και να το εξελίσσω. Με σύμμαχο μου πάντα τη μουσική μου οικογένεια και τη δισκογραφική μου που με στηρίζει και μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω όλες τις σκέψεις μου, πράξη! Εξάλλου, το επάγγελμα της τραγουδίστριας είναι πολύ σκληρό, πίστεψε με! Θέλει πολλή δουλειά, πείσμα, επιμονή και υπομονή! Πρέπει να το αγαπάς για να το αντέξεις… Και εγώ το λατρεύω».

Ελευθερία Ελευθερίου: Ο Αλέξης Παππάς ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τη συνέβη στο Survivor

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του “The Bachelor”, ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το “Happy Day” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλία με την Ελευθερία Ελευθερίου. “Δεν έγινε τίποτα με την Ελευθερία στο δάσος. Ήμασταν δυο καλοί φίλοι. Θεωρώ ότι η Ελευθερία είναι πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έχει τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά δεν συνέβη εμείς οι δύο να έρθουμε και να βρεθούμε ερωτικά. Ήρθε όμως η φιλία και αυτό είναι θεμιτό σε μια σχέση που έχουν δυο άνθρωποι μέσα σε ένα παιχνίδι” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις