Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν: Το νεό του βιβλίο
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Το νεό του βιβλίο

Ερντογάν: Το βιβλίο αναμένεται να πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα στην Τουρκία και η τιμή του κυμαίνεται από 32-40 τουρκικές λίρες.

Το ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι μεγαλομανής σε σημείο αναθεωρητισμού του status quo της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι έχει και συγγραφικές αναζητήσεις και ανησυχίες. Χθες κυκλοφόρησε στην Τουρκία το βιβλίο που έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος και ο τίτλος του οποίου είναι ενδεικτικός του πώς βλέπει τον εαυτό του, την πολιτική του και την Τουρκία: «Ένας δικαιότερος κόσμος είναι εφικτός». Αν δεν ήταν τρομακτικό, θα ήταν αστείο.

Πρόκειται για έναν βιβλίο που παρουσιάζει το όραμα του μετά το 2023 και όπως αναφέρει στον πρόλογό του ο κόσμος δεν πρέπει να εξαρτάται μόνο από τις πέντε μεγάλες δυνάμεις σημειώνοντας ότι πρέπει να μπουν κι άλλες χώρες, ώστε να γίνει δικαιότερος. Ο εκδοτικός οίκος πίσω από το βιβλίο είναι ο Turkuaz, που έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη. Θα μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες, μεταξύ των οποίων αγγλικά, αραβικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά. Το βιβλίο αναμένεται να πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα στην Τουρκία και η τιμή του κυμαίνεται από 32-40 τουρκικές λίρες, δηλαδή 3,2-4 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις