Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Ορφανίδου: «Μας έβγαλε τα μάτια» με το μπούστο της
LIFESTYLE

Χριστίνα Ορφανίδου: «Μας έβγαλε τα μάτια» με το μπούστο της

Χριστίνα Ορφανίδου: Η σέξι πρώην παίκτρια πόζαρε ξανά με την καλή της φίλη Σοφία Δανέζη

“Εγκεφαλικά” και… άκρως θερμά σχόλια προκαλεί και πάλι η πρώην παίκτρια του «Βig Brother», Χριστίνα Ορφανίδου. Η νεαρή με το εκρηκτικό μπούστο για το οποίο καμάρωνε στο reality, έβαλε “φωτιά” στο Instagram με μια φωτογραφία στην οποία έκανε και ζουμ, στο «δυνατό της σημείο». Το στήθος της φυσικά. Η σέξι πρώην παίκτρια που έλκεται όπως έχει δηλώσει από μικρότερους άντρες, πόζαρε ξανά με την καλή της φίλη Σοφία Δανέζη, με τη λήψη (αλλά και τα μάτια των followers) να εστιάζει στην καυτή περιοχή.

Χριστίνα Ορφανίδου: ‘Καυτές’ φωτογραφίες στο Instagram

Η Χριστίνα, που ασχολείται επαγγελματικά με το poker, δεν έφτασε μακριά στο παιχνίδι, ωστόσο το όνομά της παίζει συνεχώς στην επικαιρότητα. Ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι οι εμφανίσεις της στα social media. Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες, βίντεο και κάνει stories, με τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί.

Όπως είχε πει κατά την είσοδό της στο Big Brother, “με προσελκύουν οι μικρότερες ηλικίες άντρες, με έχουν απατήσει οι περισσότεροι σύντροφοί μου. Με την τελευταία μου σχέση είχα 11 χρόνια διαφορά. Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Με τα 20χρονα που πλέκω πώς να φτάσω στο γάμο. Η σχέση μου με τους άντρες από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τότε που πήγα στο δημοτικό να φανταστείτε ήταν σχέσεις αγάπης και μίσους. Πάντα μου άρεσε να συναγωνίζομαι, να τους ανταγωνίζομαι, έκανα παρέα μαζί τους, πολλές φορές έμπλεκα και σε καβγάδες. Ασχολιόμουν πολύ με αθλήματα και προσπαθούσα να γίνω και εγώ καλή και να φαίνεται ότι και μια γυναίκα μπορεί να τα βάλει μαζί τους”. Όσο για τις γυναίκες, είχε πει πως συνήθως την αντιπαθούν.

Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother» προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που της χάρισε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Πολλές φορές βέβαια “της τα χώνουν”, όμως όχι μόνο δεν πτοείται αλλά δημοσιεύσει και τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις