Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Πατούλη Πρωινό: «Έχει ο Γιώργος καθημερινή επαφή με το παιδί;»
LIFESTYLE

Μαρίνα Πατούλη Πρωινό: «Έχει ο Γιώργος καθημερινή επαφή με το παιδί;»

Μαρίνα Πατούλη Mega: Η Μαρίνα Πατούλη έκανε ποδαρικό στο Πρωινό και μίλησε για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στη συνέντευξη που έδωσε στο MEGA Καλημέρα ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Πατούλης. Η Μαρίνα Πατούλη έκανε ποδαρικό στο Πρωινό και μίλησε για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή. «Το φετινό καλοκαίρι για μένα είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, δεδομένου ότι έχει επέλθει αυτή η ανατροπή στην προσωπική μου ζωή. Ήμασταν μαζί 35 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή μαζί.

Ο Γιώργος Πατούλης μιλά για το διαζύγιό του: Αν έγραφα βιβλίο, θα ήταν μέσα και η Μαρίνα (vid)

Παντρευτήκαμε 18 χρονών. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με συγκλόνισε αυτή η ανατροπή αλλά η ζωή προχωράει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει αυτό γι’ αυτό έκανα πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στην οικογένεια μου. Έχασα ένα στήριγμα. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει τέλειος γάμος, ούτε τέλεια σχέση. Επένδυσα στον Γιώργο. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας…» εξομολογήθηκε η ίδια.

Έκπληκτη με τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη

Η Μαρίνα Πατούλη έμεινε έκπληκτη με τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη που προβλήθηκα στο MEGA το πρωί της Δευτέρας και αφορούσαν τη σχέση του με τον γιο του Αλέξανδρο. «Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Εννοείς τηλεφωνική; Βασικά δεν ξέρουμε ακόμα που μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει είχε δηλώσει κάπου στην Νέα Σμύρνη. Έχω ακούσει ότι μένει Κολωνάκι, Γλυφάδα, ακόμη δεν ξέρω. Ποτέ δεν παίρνει τον Αλέξανδρο βράδυ να μείνουν μαζί. Με τον γιο μου μένω στην Βούλα. Ο Γιώργος λόγω των υποχρεώσεών του στη δουλειά δεν έχει χρόνο να τον πάρει.

Δεν θέλω να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες, βέβαια είναι ουσιαστικές και μαρτυρούν κάποια πράγματα. Τον Ιούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, ώστε να βρούμε τον βηματισμό μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε πως να είμαστε δίπλα στο παιδί σωστά. Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και λέει ότι έχουμε χωρίσει. Όλοι είμαστε καλοί γονείς, αλλά με αιφνιδίασε. Είχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις για προσωπικά. Με ξάφνιασε, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για ακόμη μια φορά» απάντησε η Μαρίνα Πατούλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις