Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρετή – κηδεία Mad Clip: Στα λευκά η πρώην σύντροφος του τράπερ
ΕΛΛΑΔΑ

Αρετή – κηδεία Mad Clip: Στα λευκά η πρώην σύντροφος του τράπερ

Αρετή - κηδεία Mad Clip: Ντυμένη στα λευκά, με μαύρα μποτάκια και γυαλιά πίσω από τα οποία κρύβει τον θρήνο της...

Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του Mad Clip είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας το τελευταίο αντίο στον 34χρονο τράπερ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Από νωρίς το κλίμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Παλαιό Φάληρο ήταν βαρύ και η σορός του Mad Clip έφτασε στις 14:30, με τον δημοφιλή τράπερ να είναι ντυμένος όπως ακριβώς είχε “ζητήσει” σε ένα από τα τραγούδια του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, τα αδέρφια του και η πρώην σύντροφός του, Αρετή, η οποία λίγη ώρα αργότερα, σχεδόν κατέρρευσε πάνω από το φέρετρο του 34χρονου.

4 χρόνια μαζί

Ο έρωτάς τους διήρκησε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και η Αρετή ήταν η «μούσα» του. Ο Mad Clip είχε γράψει και κυκλοφορήσει για εκείνη ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια με τίτλο «Αρετή».  Πριν από μερικούς μήνες, στα γενέθλια της Αρετής, ο διάσημος τράπερ της ευχόταν μέσα από το Instagram αγάπη μέχρι… τον θάνατο. Ήταν σαν να την αποχαιρετούσε…

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δε σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή», έγραφε ο πολύ ερωτευμένος τράπερ.

«Στην αδερφή ψυχή μου» γράφει το στεφάνι της Αρετής.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» η κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ήταν μαζί με τον Mad Clip στον γάμο και μάλιστα είδε το μοιραίο τροχαίο, αφού βρισκόταν σε άλλο αυτοκίνητο λίγο πιο πίσω.

«Εγώ γνωρίζω ότι όλοι οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμμένοι. Η Αρετή, που ήταν μαζί του πάρα πολλά χρόνια , ήταν και στο γάμο, και νομίζω το είδε όλο αυτό. Ήταν από πίσω με το αυτοκίνητο. Το ξέρω. Η κοπέλα είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν μπορεί να κοιμηθεί, δεν μπορεί να φάει και είναι και λογικό. Υπάρχουν άνθρωποι που δικοί του που θρηνούν αυτή τη στιγμή. Θρηνούν όχι τον τραγουδιστή, αλλά τον άνθρωπό τους», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις