Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother αποχώρηση 3/9: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε
LIFESTYLE

Big Brother αποχώρηση 3/9: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που έφυγε

Big Brother αποχώρηση 3/9: Η πρώτη επίσημη αποχώρηση από το σπίτι του "Big Brother 2" είναι γεγονός

Το πρώτο live του “Big Brother 2”, μετά την πρεμιέρα της προηγούμενης βδομάδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03/09) στον ΣΚΑΙ. Οι οικοδεσπότες Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα, παρέα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, υποδέχτηκαν στο πλατό την Ιωάννα Μαλέσκου, που ήταν η καλεσμένη της βραδιάς. Η ίδια συνομίλησε με τους παίκτες, ενώ έκανε τα δικά της, εύστοχα σχόλια για την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι. Η αγωνία ήταν μεγάλη, καθώς οι συγκάτοικοι θα μάθαιναν τον πρώτο παίκτη που αποχωρεί από το φετινό “Big Brother”, μία μόλις βδομάδα μετά την είσοδό του στο δημοφιλές ριάλιτι.

Υποψήφιοι ήταν η Ελένη Σπανού, ο Μελέτης Γαβαλάς και ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Ισίδωρο Δούνη, μετά την επανεμφάνιση του τελευταίου στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ίδιος είχε αποκαλέσει “ψευτόμαγκα” τον συμπαίκτη του και τον αντάλλαξε με την Σαμάνθα Μίσοβιτς, που ήταν αρχικά υποψήφια.

Οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν πως η Ελένη Σπανού είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το σπίτι, με την ίδια να συγκινείται ιδιαίτερα.

Οι συμπαίκτες της την αποχαιρέτησαν, ενώ η ίδια βρέθηκε στο πλατό του live, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για όσα έζησε στο “Big Brother”.

Όπως είπε, ήταν μια μοναδική εμπειρία, στην οποία χώρεσαν πολλά διαφορετικά συναισθήματα σε μόλις μια βδομάδα: χαρά, στεναχώρια, νεύρα, ενθουσιασμός.

Η παρέμβαση της Γιώτας Μυλωνά

Την στιγμή που η Ελένη Σπανού έμαθε πως αποχωρεί, η Γιώτα Μυλωνά θέλησε να παρέμβει και να ανακοινώσει μια απόφασή της. Η ίδια είπε πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ ζήτησε να πάρει την θέση της η συμπαίκτριά της, ώστε να μην φύγει από το σπίτι. Οι παρουσιαστές της απάντησαν πως δεν γίνεται να γίνει “ανταλλαγή” και ότι ο “Μεγάλος Αδελφός” της δίνει 24 ώρες για να το σκεφτεί και να λάβει οριστική απόφαση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις