Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητροκτόνος Κερατέα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την ηλικιωμένη
ΕΛΛΑΔΑ

Μητροκτόνος Κερατέα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την ηλικιωμένη

Μητροκτόνος Κερατέα: Την ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία σκότωσε ο γιος της στην Κερατέα, είχαν σώσει από την φωτιά στην περιοχή άνδρες της ΟΠΚΕ

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την ηλικιωμένη γυναίκα στο Μαρκάτι Κερατέας, που τη σκότωσε ο 48χρονος γιος της μέσα στο σπίτι τους. Η ηλικιωμένη που έπεσε νεκρή από το χέρι του γιου της ήταν αυτή που έσωσαν στα μέσα Αυγούστου από την φωτιά, στην περιοχή άνδρες της ΟΠΚΕ. Η μεγάλη πυρκαγιά στο Μαρκάτι του Δήμου Λαυρεωτικής είχε πλησιάσει κοντά στα σπίτια και είχε δοθεί εντολή εκκένωσης. Τότε, ο δήμαρχος είχε κάνει έκκληση για μια ηλικιωμένη γυναίκα, που είχε εγκλωβιστεί ώστε να συνδράμουν σε βοήθεια οι αρχές.

Στο σημείο μετέβη ομάδα της ΟΠΚΕ και οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους την 86χρονη, και την έβγαλαν έξω από το σπίτι της. Σήμερα, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για την ηλικιωμένη που σώθηκε τότε από τους αστυνομικούς αλλά έχασε τη ζωή της, χθες, από τα χέρια του γιου της. Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Πέμπτης ο 48χρονος άνδρας άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, πλησίασε την μητέρα του και κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό της.

Ο δράστης, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Αμέσως μετά το έγκλημα, ο 48χρονος τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη του. Σήμερα, ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς ότι την σκότωσε γιατί ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι και δεν τον αναγνώριζε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις