Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Mad Clip τροχαίο: Νεκρός ο γνωστός ράπερ
ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip τροχαίο: Νεκρός ο γνωστός ράπερ

Mad Clip τροχαίο: Ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο τράπερ Mad Clip σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Όπως έγινε αμέσως γνωστό από την πυροσβεστική στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.

Αυτή την ώρα νεαροί θαυμαστές του συγκεντρώνονται στο σημείο του τροχαίου. ο Mad Clip επέστρεφε στο σπίτι του από γάμο στον οποίο είχε παρεβρεθεί, από τον οποίο είχε ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα στα stories του στο Instragram.

Mad Clip, ποιος ήταν

Τα τραγούδια του Mad Clip – το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος – είχαν καταφέρει να αποσπάσουν εκατομμύρια views στο YouTube. Το όνομα Mad Clip στην πραγματικότητα είναι αρκτικόλεξο και σημαίνει Money and drugs Can’t live in poverty. O Mad Clip ήταν Ελληνοαμερικανός. Ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα όταν ήταν 13 ετών. Στα 22 του πήγε στην Κύπρο όπου έκανε τις πρώτες του συνεργασίες στην trap μουσική. Επέστρεψε στη γενέτειρά του στη Νέα Υόρκη, αργότερα πήγε στο Λονδίνο και το 2016 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Το 2004 εντάχθηκε στην μουσική κολεκτίβα Outkast Excellence. Όταν ήταν 27 ετών ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ με τίτλο «Eimai Trelos».

Αργότερα κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Dealer» που έγινε μεγάλη επιτυχία και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το Kotera, Sinthikes κι άλλα. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το «Super trapper», το «O Amerikanos LP», το «Super Trapper 2» και το «Still Active» σε συνεργασία με τον Strat.

Ο Mad Clip είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την τραγουδίστρια Josephine και την Ελένη Φουρέιρα στο τραγούδι «Mporei»:

‘Ζω το όνειρο μου’

Ο ράπερ είχε γνωστός και με το όνομα «Αμερικανός», καθώς στα πρώτα του βήμα έγραφε και τραγουδούσε στα αγγλικά. Ο Mad Clip τον Φεβρουάριο απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε γίνει γνωστό πως δεν σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας, ενώ είχε ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν λίγη ώρα αργότερα. Τελικά σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος.

«Ζω το όνειρο μου φυσικά! Μιλάω με τη δουλειά μου, βγάζω τα κομμάτια μου, προσπαθώ για το καλύτερο. Προσέχω για την πάρτι μου, όχι εγωιστικά, αλλά θέλω να γίνω καλύτερος. Όταν ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να σε σχολιάσει αρνητικά, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμα τα μπουζούκια να δεχτούν trappers», είχε πει ο ράπερ στον Νίκο Κοκλώνη, όταν είχε εμφανιστεί στο J2US τον περασμένο Νοέμβριο.

Φέρεται να είχε σχέση με τη νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου…

ΑΝΝΑ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις