Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοντέλο ναρκωτικά – πρώην σύζυγος: Ξεσπά ο πατέρας της 31χρονης, τι λέει για τον σεΐχη
ΕΛΛΑΔΑ

Μοντέλο ναρκωτικά – πρώην σύζυγος: Ξεσπά ο πατέρας της 31χρονης, τι λέει για τον σεΐχη

Μοντέλο ναρκωτικά - πρώην σύζυγος: Ο πατέρας της 30χρονης καταγγέλλει ότι ο σεΐχης την απειλούσε πως θα την καταστρέψει.

Στη φυλακή βρίσκεται από τις 26 Αυγούστου το μοντέλο που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στη Γλυφάδα. Στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε ίδιο αριθμό συσκευασιών ποσότητας ενός γραμμαρίου, η κάθε μία. Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας ξεσπά, κατηγορώντας τον πρώην γαμπρό του και σεΐχη πως απειλούσε την κόρη του, δηλώνοντας βέβαιος για την αθωότητα της 30χρονης. “Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου, της κόρης μου, των παιδιών μου και της γυναίκας μου. Το παιδί μου είναι αθώο γιατί ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε λόγος. Δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας. Αν συνέβαινε κάτι θα το ξέραμε. Είναι αγωνίστρια καταρχήν. Και στον αθλητισμό που μπήκε πρωταγωνιστούσε πάντα” είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Live News στο Mega.

Παράλληλα, κατήγγειλε πως “μας πήραν από δύο δικηγορικά γραφεία και μας πρότειναν να δηλώσουμε για να σωθεί η κόρη μας, ότι είναι ναρκομανής. Φυσικά δεν το δεχτήκαμε. Ο στιγματισμός μόνο και μόνο με τρελαίνει”. Μίλησε δε με τα χειρότερα λόγια για τον σεΐχη με τον οποίο ήταν παντρεμένη η 30χρονη, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο που απειλούσε την κόρη του, καθώς και ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το παιδί του.

Την παράτησε με το μικρό του το παιδί

“Οι απειλές ήταν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την παρατούσε. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Την παράτησε με το μικρό του το παιδί. Δεν ενδιαφέρεται καν για την κόρη του είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό. Την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα. ‘Θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου’. Τι πιο σπουδαίο πράγμα από αυτό. Ζητάμε τα πάντα να ανοιχτούν γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι”, είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της κατηγορούμενης, σημειώνοντας ότι η κόρη του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Τον πρώην σύζυγό της «έδειξε» ο Αλέξης Κούγιας

Η πλευρά της 31χρονης προσκόμισε στις αρχές και τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος της, τα οποία λάμβανε όπως λέει τον τελευταίο χρόνο στο κινητό της από τον εν λόγω άνδρα. «Δε θυμάμαι άλλη υπόθεση που κάποιος που συνελήφθη με ναρκωτικά να λέει ευθέως ότι δεν είναι δικά της και χωρίς τη βοήθεια δικηγόρου. Μίλησε για συγκεκριμένο πρόσωπο, για τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο είναι σε αντιδικία γιατί προσπαθεί να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Είναι ένας πολύ πλούσιος άνδρας και έχει αποκτήσει και στην Ελλάδα πρόσβαση στο να επηρεάζει καταστάσεις», τόνισε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (30.08.2021) στο MEGA.

«Όταν συνελήφθη το κορίτσι αυτό ελάχιστες ώρες μετά μου τηλεφώνησε συνάδελφος και μου ζήτησε να την επισκεφθώ γιατί ο πρώην σύζυγός της θέλει να αναλάβω την υπόθεση. Όταν το έμαθα επικοινώνησα με τον συνάδελφο που με είχε καλέσει και μου είπε ότι οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού είναι πολύ τεταμένες. Μετά με πήρε ο πατέρας του κοριτσιού και μου είπε ότι ο πρώην άντρας της έστειλε ακόμη δύο δικηγόρους στην κοπέλα για να κάνουν το ίδιο. Πήρα τον δικηγόρο που με ενημέρωσε και τον ρώτησα γιατί πιέζουν την κοπέλα να ομολογήσει. Μετά μου τηλεφώνησε η κοπέλα, μετά την προσωρινή της κράτηση, και μου ζήτησε να την εκπροσωπήσω», συνέχισε.

«Έχω ζητήσει να γίνει έρευνα του DNA και των αποτυπωμάτων στο χώρο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά και είναι σημαντικό αν βρεθεί το GPS που φέρεται να είχε το αυτοκίνητο της κοπέλας. Θα υποβάλω αίτημα να γίνουν εξετάσεις στην κοπέλα, γιατί ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών. Στην έρευνα στο σπίτι της δε βρέθηκε τίποτα, ούτε και ζυγαριά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις