Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother – Θέμης Κανέλλος: Είχε στενή επαφή με παίκτη του νέου κύκλου
LIFESTYLE

Big Brother – Θέμης Κανέλλος: Είχε στενή επαφή με παίκτη του νέου κύκλου

Big Brother - Θέμης Κανέλλος: Η αποκάλυψη του youtuber

Μια αποκάλυψη είχε να κάνει μέσα από τα social media o Θέμης Κανέλλος λίγο πριν την πρεμιέρα του β’ κύκλου του Big Brother. O παίκτης που είχε προκαλέσει αίσθηση στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι προχώρησε σε μια πικάντικη αποκάλυψη! Ο 19χρονος Youtuber αποκάλυψε πως γνωρίζει αρκετά καλά έναν από τους νέους παίκτες του Big Brother, υπονοώντας ότι διατηρούσε
ερωτικές επαφές μαζί του, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. «Όταν στα spoiler του Big Brother ξέρεις ήδη έναν παίκτη προσωπικά. Και μάλιστα πολύ καλά… Και μπαίνεις να δεις συνομιλία απλά για να τον θυμηθείς και βλέπεις ότι έχει διαγράψει τα μηνύματά του. Χαχαχαχα καλά πήγε αυτό…» έγραψε ο Θέμης Κανέλλος στα Instagram Stories του.

themis-big1 themis-big2
Η ιδιαίτερη εμφάνιση στη Μύκονο

Ο 19χρονος βρέθηκε πρόσφατα τη Μύκονο και με νέα του ανάρτηση κατέστησε σαφές πως όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω του. Αιτία; Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την απώλεια βάρους και το νέο χρώμα στα μαλλιά του, αλλά και το… ιδιαίτερο outfit που ελάχιστα άφηνε στη φαvτασία. «Η Μύκονος χάζευε», έγραψε στη λεζάντα της νέας του φωτογραφίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις