Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρέαμπτσιουκ: Το κλίμα στον Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέαμπτσιουκ: Το κλίμα στον Ολυμπιακό

Ρέαμπτσιουκ: Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού μίλησε για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν στις 26/8.

Μετά το εμφατικό 3-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», που τους δίνει ισχυρό προβάδισμα, οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν αύριο Πέμπτη (26/8, 21:45) τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για τη ρεβάνς των play off του Europa League. Ο Ολυμπιακός θέλει με κάθε τρόπο να σφραγίσει και τυπικά την πρόκρισή του, με τον Όλεγκ Ρέαμπτιουκ να είναι ο παίκτης που μίλησε στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου. Ο Μολδαβός μπακ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία χαλάρωση στις τάξεις του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι για να ολοκληρωθεί η δουλειά πρέπει όλοι να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Επίσης, ο Ρέαμπτσιουκ περιέγραψε τις πρώτες του εντυπώσεις από τους νέους του συμπαίκτες, εξήγησε πως η ομάδα του δεν επηρεάζεται καθόλου από τη νέα αναβολή της πρεμιέρας της Superleague και αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός ψάχνει αριστερό μπακ αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρέαμπτσιουκ

Για το αυριανό παιχνίδι

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση, έχει ολοκληρωθεί μόνο το 50% της δουλειάς, μένει το άλλο 50%. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά».

Για την πρώτη του εντύπωση από τους νέους του συμπαίκτες

«Όλοι ήρθαν εδώ για να αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσαρμοστούν γρήγορα στην ομάδα».

Για το αν επηρεάζει η αναβολή του πρωταθλήματος την ομάδα

«Δεν είναι κάτι ευχάριστο, δεν είναι θετικό. Εμείς προσπαθούμε όμως να συγκεντρωθούμε σε πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε και αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Δεν επηρεαζόμαστε καθόλου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις