Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνα Σάττι: Μια διεθνής διάκριση
LIFESTYLE

Μαρίνα Σάττι: Μια διεθνής διάκριση

Μαρίνα Σάττι: Μετά την Ελένη Φουρέιρα, άλλη μια Ελληνίδα είδε το πρόσωπό της σε γιγαντιαίο billboard της Times Square!

Ακολουθώντας τα βήματα της Ελένης Φουρέιρα η Μαρίνα Σάττι έγινε το νέο πρόσωπο της Ελλάδας στην παγκόσμια καμπάνια της SpotifyEQUAL, για την ισότητα των φύλων και την γυναικεία ενδυνάμωση. Στην καμπάνια συμμετέχουν καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο και τα τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify. H Μαρίνα Σάττι έχει κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις και είναι στην playlist με το «ΠΑΛΙ», το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια views.

Ταυτόχρονα, η Μαρίνα Σάττι κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece, με τη φωτογραφία της να γίνεται το cover της λίστας. Πρόκειται για άλλη μια τεράστια επιτυχία μετά την εμφάνιση της στο ιστορικό KEXP Radio, έναν από τους πιο σημαντικούς μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με έδρα το Σιαλτ, καθώς και πολλαπλές συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ world μουσικής σε όλο τον κόσμο.

 

Η ίδια έγραψε στο Instagram

«Νιώθω τεράστια τιμή. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα, όχι μόνο ως γυναίκα καλλιτέχνη, αλλά και ως Ελληνίδα που εκπροσωπεί τη χώρα της»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις