Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γκάλης: «Συμμερίζομαι το όραμα του Παναγιώτη Φασούλα»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκάλης: «Συμμερίζομαι το όραμα του Παναγιώτη Φασούλα»

Γκάλης: «Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου».

Ο θρύλος του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ Νίκος Γκάλης είπε το «ναι» στον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν και εφόσον ο Παναγιώτης Φασούλας εκλεγεί πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Νίκος Γκάλης θα γίνει Επίτιμος Πρόεδρος. «Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ» ανέφερε ο Νίκος Γκάλης και συνέχισε:

 

«Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις