Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

12

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σισέ Ολυμπιακός τραυματισμός: Έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σισέ Ολυμπιακός τραυματισμός: Έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική

Σισέ Ολυμπιακός τραυματισμός: Ο Παπέ Αμπού Σισέ χτύπησε στο ματς με τη Σλόβαν και βγήκε υποβασταζόμενος από το ιατρικό επιτελείο

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Παπέ Αμπού Σισέ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Παπ Σισέ ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στο 3-0 επί της Σλόβαν, αλλά ήταν και άτυχος, καθώς 15 λεπτά πριν από το τέλος τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των «ερυθρόλευκων», σε μία φάση στο 71′ τραυματίστηκε, έπεσε στο έδαφος και άρχισε να πιάνει το αριστερό του πόδι. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Σισέ. Ο 25χρονος στόπερ δεν μπόρεσε να συνεχίσει τελικά στο παιχνίδι και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας και υποβασταζόμενος από τους γιατρούς του συλλόγου, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον χειροκροτά κατά την έξοδό του από το γήπεδο. Στη θέση του μπήκε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Χάνει τη ρεβάνς με τη Σλόβαν

Όπως μάλιστα επιβεβαίωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη Nova μετά τη λήξη του αγώνα, δεν θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (26/8).

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ο Σισέ έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και την Παρασκευή (20/8) θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, ώστε να φανεί το διάστημα της απουσίας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις