Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κόρη Χαρδαλιά – σχόλιο: Η απάντησή της σε χρήστη
ΕΛΛΑΔΑ

Κόρη Χαρδαλιά – σχόλιο: Η απάντησή της σε χρήστη

Κόρη Χαρδαλιά - σχόλιο:«Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας»

Στο χυδαίο σχόλιο χρήστη του Facebook, που χαρακτήρισε «ευχάριστο γεγονός» την είδηση του ισχαιμικού επεισοδίου του πατέρα της, απάντησε η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Χαρδαλιά επέλεξε να απαντήσει κάτω από το σχόλιο του χρήστη, χαρακτηρίζοντάς το «ειδεχθές και ντροπιαστικό». «Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας», σημειώνει επίσης η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@jo_hardalia)

Η ανάρτηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’ όλα σεβαστές, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό, η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα».

Η ανάρτηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά στο Facebook

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας ισχαιμικό επεισόδιο και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο-Αγία Όλγα. Σχετική ανάρτηση στο Facebook για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Χαρδαλιά έκανε και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου. «Ο Νίκος είναι πολύ καλά. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ όλους από την ψυχή μου», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις