Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επεισόδιο σε βενζινάδικο – Μαγνησία: Νεαρός έσυρε 65χρονη για να μην πληρώσει
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο σε βενζινάδικο – Μαγνησία: Νεαρός έσυρε 65χρονη για να μην πληρώσει

Επεισόδιο σε βενζινάδικο - Μαγνησία: Η 65χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βαλεστίνου για να τις πρώτες βοήθειες

Ένα τρομερό περιστατικό διαδραματίστηκε με αφορμή την άρνηση ενός νεαρού να πληρώσει να πληρώσει τον λογαριασμό για την βενζίνη που του έβαλαν στο όχημά του. Όλα ξεκίνησαν στις 9 το βράδυ μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων οδηγών. Ένας 22χρονος σταμάτησε σε βενζινάδικο στον κόμβο Βαλεστίνου στη Μαγνησία. Ο νεαρός φούλαρε το όχημα του και στη συνέχεια αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό που ήταν 40 ευρώ.

Ο 22χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά για να φύγει. Τότε η 65χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, στην προσπάθεια της να τον εμποδίσει, πιάστηκε από τα παράθυρα με αποτέλεσμα εκείνος να τη σύρει στην άσφαλτο για μερικά μέτρα. Ο νεαρός σταμάτησε το αυτοκίνητο και ο κόσμος που είδε το περιστατικό κάλεσε την αστυνομία. Παράλληλα στο σημείο βρέθηκε και ο γιος της ιδιοκτήτριας.

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο δράστης

Οι άνδρες της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να έχει δίπλωμα. Από την έρευνα προέκυψε ότι το όχημα ανήκει σε μια 24χρονη γυναίκα. Στην ιδιοκτήτρια επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ ο 22χρονος κρατήθηκε για μια νύχτα και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Η 65χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βαλεστίνου για να τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτήτρια σχεδιάζει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του 22χρονου. Ο γιος της σχολίασε στο taxydromos.gr: «Αν ο νεαρός δεν είχε χρήματα, θα μπορούσε να ζητήσει να του βάλουμε 5 ευρώ βενζίνη για να φθάσει στον Βόλο. Συνήθως έτσι κάνουμε, όταν υπάρχει ανάγκη. Αυτός ήθελε να κλέψει. Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις