Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γκαρσία ΑΕΚ συμβόλαιο: Δεν φεύγει με κάτω από 15 εκατομμύρια ευρώ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκαρσία ΑΕΚ συμβόλαιο: Δεν φεύγει με κάτω από 15 εκατομμύρια ευρώ

Γκαρσία ΑΕΚ συμβόλαιο: Δεν προτίθενται να αφήσουν τον Γκαρσία να φύγει για λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ οι κιτρινόμαυροι

Το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο στο ρόστερ της ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία.  Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο ρόστερ της ΑΕΚ και έχει ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο τα χρήματα ήταν λίγα.

Ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο ξεχώρισε στην περσινή κάκιστη χρονιά των Κιτρινόμαυρων και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Όπως αναφέρει η Live Sport ωστόσο, στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να μη συζητήσουν καν για πώληση του διεθνούς άσου, αν η πρόταση δεν ξεπερνά τα 15 εκατ. ευρώ.

Τα δικαιώματα της ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» άλλωστε έχουν μόνο το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, συνεπώς ακόμη κι αν φτάσει στον σύλλογο πρόταση που θα φτάνει τα 15 «χαρτιά», στα ταμεία της ομάδας θα μπουν τα εννέα.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει από πέρυσι 37 συμμετοχές με έξι γκολ και επτά ασίστ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Επομένως στην ΑΕΚ δε συζητούν για προτάσεις όπως αυτή που φημολογήθηκε από τη Γουότφορντ και ήταν κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Το πρόβλημα στο γόνατο

Ένα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Λόγω αυτής της εξέλιξης, ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ενδέχεται να προχωρήσει σε επέμβαση αρθροσκόπησης. Εικάζεται πως αυτή θα αφήσει τον Γκαρσία εκτός υποχρεώσεων περίπου για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ωστόσο αν την πραγματοποιήσει, τότε θα καθαρίσει απόλυτα το σημείο στο οποίο αντιμετωπίζει το πρόβλημα, προκειμένου στη συνέχεια να επανέλθει στη δράση απαλλαγμένος από τις ενοχλήσεις.

Ο Γκαρσία ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και την περσινή σεζόν στο ξεκίνημα, όταν είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού, που τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες. Ήταν κάτι ωστόσο που ξεπέρασε στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 35 συμμετοχές, έξι γκολ και επτά ασίστ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις