Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εμπαπέ μεταγραφή Ρεάλ: Οι επόμενες κινήσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμπαπέ μεταγραφή Ρεάλ: Οι επόμενες κινήσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή

Εμπαπέ μεταγραφή Ρεάλ: Σύμφωνα με τη «Marca» η Ρεάλ είναι έτοιμη να καταθέσει την τελική της πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Προ των πυλών της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με τη «Marca». Η ισπανική εφημερίδα κυκλοφορεί σήμερα (16/8) με τίτλο «Στην τελική ευθεία» αναφερόμενη στην υπόθεση του Γάλλου σταρ. Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, οι «μερένγκες» είναι έτοιμη για την πρότασή τους στην Παρί Σεν Ζερμέν με την τρέχουσα εβδομάδα να είναι καθοριστική για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στην Ισπανία, ο αθλητικός Τύπος θεωρεί δεδομένο πως ο Επαπέ θα απαντήσει αρνητικά στον Κελαϊφί για επέκταση της συνεργασίας τους. Μάλιστα η «Marca», αποκάλυψε ότι ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής απέρριψε πρόταση ενός νέου εξαετούς συμβολαίου και με μισθό παρόμοιο με αυτόν του Νεϊμάρ (σ.σ. 36 εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα ετησίως).

Οι κινήσεις του Εμπαπέ

Σύμφωνα και με ρεπορτάζ από τη Γαλλία, ο Εμπαπέ δεν θα απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης της Παρί και μένει να δούμε αν η πρόταση της Ρεάλ θα γίνει αποδεκτή και ο 22χρονος άσος γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Γιόζεπ Πεδρερόλ, ο οποίος βρίσκεται «κοντά» στον Φλορεντίνο Πέρεθ, αποκάλυψε πως ο Εμπαπέ θα ζητήσει συνάντηση με τον Κελαϊφί, προκειμένου να του ζητήσει, επίσημα, να τον αφήσει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και πως θα αποφύγει να το κάνει δημόσια, επειδή δεν θέλει η απόφαση του να εκληφθεί ως πρόκληση ή ασέβεια προς τον σύλλογο και σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμεί να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας «διαταράξει» τις σχέσεις του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις