Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εμπαπέ μεταγραφή Ρεάλ: Ετοιμάζεται να του δώσει μέχρι και 150 εκατ. ευρώ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμπαπέ μεταγραφή Ρεάλ: Ετοιμάζεται να του δώσει μέχρι και 150 εκατ. ευρώ

Εμπαπέ μεταγραφή Ρεάλ: Η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει 117 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ

Ο Λιονέλ Μέσι είναι εδώ και λίγες ημέρες παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ενδέχεται να μην είναι για πολύ ακόμη ποδοσφαιριστής των Παριζιάνων ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο γάλλος άσος δεν έχει αποδεχτεί ακόμη την πρόταση ανανέωσης της ομάδας, και τα σενάρια γύρω από το όνομά του δίνουν και παίρνουν.

Η επιθυμία του άλλωστε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστή, και σύμφωνα με την Parisien οι Μερένγκες αναμένεται να καταθέσουν πρόταση ύψους 117 εκατ. για να τον αποκτήσουν από φέτος και να μην περιμένουν ακόμη ένα χρόνο για να μείνει ελεύθερος.

Όπως τονίζεται μάλιστα, η προσφορά αυτή μπορεί να φθάσει μέχρι και στα 150 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που ο ισπανικός σύλλογος πουλήσει τελικά τον Μάρτιν Έντεγκαρντ στην Άρσεναλ, τον οποίον και κοστολογεί περίπου στα 40 εκατ. ευρώ.

Οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος αποθεώθηκαν στο «Παρκ ντε Πρενς» από τους οπαδούς της Παρί Σεν-Ζερμέν. Αντίθετα, αποδοκιμάστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο λόγος είναι η στάση του 22χρονου Γάλλου, ο οποίος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του (εκπνέει το καλοκαίρι του 2022) – γι’ αυτό και οι αιχμές του Νάσερ Αλ Κελαΐφι ως μοχλός πίεσης – ενώ σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο είναι ενοχλημένος από την άφιξη του 34χρονου Αργεντινού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις