Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπέλα Χαντίντ – κόκκινο χαλί: Ντρέπομαι ακόμα για αυτή την εμφάνιση
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπέλα Χαντίντ – κόκκινο χαλί: Ντρέπομαι ακόμα για αυτή την εμφάνιση

Μπέλα Χαντίντ - κόκκινο χαλί: Αν και δεν το έδειξε καθόλου, η Μπέλα Χαντίντ ένιωσε πολύ άβολα

H Μπέλα Χαντίντ, το διάσημο μοντέλο που μεσουρανεί στον κόσμο της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας, έχει μετανιώσει για κάποιες ενδυματολογικές επιλογές. Η 24χρονη, σε πρόσφατη συνέντευξή της κλήθηκε να σχολιάσει 15 από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις της σε ντεφιλέ και στο κόκκινο χαλί. Μεταξύ αυτών, και η κόκκινη “γυμνή” τουαλέτα που είχε φορέσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών το 2016, προκαλώντας πανικό. “Ακόμα ντρέπομαι για αυτή τη στιγμή” παραδέχτηκε η Χαντίντ μιλώντας για το κόκκινο φόρεμά της. “Παρότι το φόρεμα είναι θαυμάσιο, δεν το ένιωθα πολύ του στυλ μου”.

Έδειχνα σέξι, όμως ένιωθα νευρική

Με τεράστιο σκίσιμο στον μηρό και κρουαζέ λαιμόκοψη της εντυπωσιακής δημιουργίας του Οίκου Αλεξάντρ Βοτιέ άφηναν ακάλυπτο το αριστερό πόδι της Χαντίν, αλλά και την πλάτη της ενώ μόλις και μετά βίας κάλυπτε τα αναγκαία. “Ήμουν πολύ νευρική με αυτό το φόρεμα. Έδειχνα σέξι, όμως ένιωθα νευρική για τις κάμερες, νευρική για το τόσο μέικ-απ, νευρική για το σκίσιμο” εξομολογήθηκε το σουπερμόντελ.

Η ίδια, μάλιστα, αστειεύτηκε πως η αποκαλυπτική αυτή δημιουργία σηματοδότησε την “πρεμιέρα” του alter ego της στο κόκκινο χαλί: “Αυτό είναι το άλτερ έγκο μου, είναι η Μπελίντα. Εγώ είμαι εντελώς αντίθετη από αυτήν” είπε.

Φέτος, η Μπέλα Χαντίντ έκανε ακόμα μια πολύ αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις