Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μικρή Βαλεντίνα – Εύβοια: Το κοριτσάκι που έγινε viral στις φωτιές
ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή Βαλεντίνα – Εύβοια: Το κοριτσάκι που έγινε viral στις φωτιές

Μικρή Βαλεντίνα - Εύβοια: Η μητέρα της περιγράφει όσα έζησαν

Για το δράμα που βίωσαν όσο οι φλόγες έκαιγαν την βόρεια Εύβοια μίλησε η μητέρα της μικρής, η φωτογραφία της οποίας έγινε viral σε ελληνικά και ξένα μέσα. Η μικρή Βαλεντίνα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας της και με δάκρια στα μάτια αντίκριζε τον πύρινο εφιάλτη που κατέστρεφε σιγά σιγά το νησί. «Βλέπαμε τις φλόγες, ήμαστε απέναντι. Και λέω στον άντρα μου: Πάμε, φεύγουμε, ας καεί το σπίτι, ας καούν τα πάντα», σχολιάζει στο Star η μητέρα του μικρού κοριτσιού που αποτύπωσε ο Γιώργος Μουτάφης σε ένα αυτοκίνητο να κλαίει, με βλέμμα που μαρτυρούσε την απελπισία, την αγωνία και τον φόβο που ένιωθαν οι κάτοικοι της Εύβοιας μπροστά στις φλόγες.

«Φύγε εσύ, μου είπε. Λέω: Δεν σε αφήνω, θέλω να φύγουμε μαζί», αναφέρει η μητέρα της Βαλεντίνας, με το μικρό κορίτσι να ακούγεται να λέει «κάηκε όλο, φοβήθηκα».

«Μόλις έριξαν νερό, ήρθε πιο κοντά η φλόγα» Στη συνέχεια, όπως περιγράφει, «έριξαν νερό γύρω γύρω. Μόλις έριξαν νερό ήρθε πιο κοντά η φλόγα. Από εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα, έφυγα απέναντι και έκλαιγα, ούρλιαζα, έπιανα τα μαλλιά μου, το παιδί μου έκλαιγε». Πάντως, υπογραμμίζει πως το σπίτι σώθηκε, αν και κάηκαν τα δέντρα τους, με τη μικρή Βαλεντίνα να δηλώνει «χαρούμενη πριγκίπισσα» στην αρχή του βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις