Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εθελοντές πυροσβέστες – φωτιές: Το ευχαριστώ της Ρωξάνης Ζήκα
ΕΛΛΑΔΑ

Εθελοντές πυροσβέστες – φωτιές: Το ευχαριστώ της Ρωξάνης Ζήκα

Εθελοντές πυροσβέστες - φωτιές: Εμφανώς συγκινημένη, η Ρωξάνη Ζήκα, παρουσιάστρια του δελτίου της ΕΡΤ στη νοηματική, ευχαρίστησε τους εθελοντές

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της η Ρωξάνη Ζήκα, παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ στη νοηματική η οποία θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους εθελοντές πυροσβέστες για την πολύτιμη συμβολή τους στην προσπάθεια κατάσβεσης των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την χώρα. Την ώρα που η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Σταυρούλα Χριστοφιλέα τελείωνε την παρουσίαση του δικού της δελτίου, έδωσε τον λόγο στην κα. Ζήκα λίγο πριν αρχίσει την δική της ενημέρωση στη νοηματική. Αν και προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, με “σπασμένη” φωνή και έναν κόμπο στο λαιμό δήλωσε πως ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ακόμη το σπίτι της είναι οι εθελοντές πυροσβέστες.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Γονατίζω και υποκλίνομαι σ’αυτούς τους ανθρώπους. Χάρη σ’αυτούς έχω το σπίτι μου. Και γω και πάρα πολλοί άλλοι. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου” είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις