Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Επεξεργασία φωτογραφιών εφαρμογές: Τα καλύτερα apps για photo editing
PLUS

Επεξεργασία φωτογραφιών εφαρμογές: Τα καλύτερα apps για photo editing

Επεξεργασία φωτογραφιών εφαρμογές: Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για photo editing στο κινητό σου για τις καλύτερές λήψεις

Οι φωτογραφίες τα τελευταία χρόνια συνοδεύουν όλο και περισσότερες στιγμές της ζωής μας. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών προκειμένου να έχουν ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε τις πέντε καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών.

Μια φωτογραφία για να δείχνει φανταστική και με ζωντανά χρώματα, πρέπει να υποστεί επεξεργασία. Για τον λόγο αυτό, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές και προγράμματα τόσο σε σταθερό υπολογιστή όσο και σε κινητές συσκευές. Αρκετοί είναι αυτοί που πριν ανεβάσουν μια φωτογραφία τους στο Instagram για παράδειγμα, κάνουν ένα μικρό edit νωρίτερα και το αποτέλεσμα της φωτογραφίας εκτοξεύεται. Οι παρακάτω εφαρμογές, αφορούν σε Android και iOS συσκευές και είναι εντελώς δωρεάν.

Google Photos

Το Google Photos είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος αποθήκευσης των φωτογραφιών σου. Μπορείς να τις επεξεργαστείς εκεί και τα διαθέσιμα εργαλεία είναι υπεραρκετά για να κάνεις στα γρήγορα ένα editing και να αναβαθμίσεις κάθε φωτογραφία σου.

Free για Android και iOS.

Lightroom

Δεν χρειάζεται να έχεις ενεργή συνδρομή στο Adobe Creative Cloud για να χρησιμοποιήσεις την εξαιρετική εφαρμογή Lightroom στο κινητό σου τηλέφωνο. Η εφαρμογή διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών ενώ η υπογραφή της Adobe κάνει αυτό το app ένα μικρό διαμάντι!

Free για Android και iOS.

Snapseed

Στο Snapseed θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για μια πλήρη επεξεργασία φωτογραφίας. Μάλιστα περιλαμβάνει και εργαλεία, τα οποία συνήθως συναντάμε μόνο σε προγράμματα για υπολογιστή. Είναι δωρεάν και θα το αγαπήσεις!

Free για Android και iOS.

Pixlr

Πρόκειται για μια εφαρμογή που έχει αγαπηθεί από πολλούς χρήστες εξαιτίας της απλότητάς της. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κατεβάσεις και να δυσκολευτείς να την χρησιμοποιήσεις.

Free για Android και iOS.

Afterlight

Με το Afterlight μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, απλά στην αρχή θα πειραματιστείς μέχρι να μάθεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Απ’ την στιγμή που θα εξοικειωθείς μαζί του, θα το λατρέψεις!

Free για Android και iOS.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις