Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Πετρουλάκη Instagram: “Θεωρώ ότι οφείλω να απέχω από τα social media”
LIFESTYLE

Ελένη Πετρουλάκη Instagram: “Θεωρώ ότι οφείλω να απέχω από τα social media”

Ελένη Πετρουλάκη Instagram: Η ίδια επισήμανε, ότι πλέον όλοι γνωρίζουν πώς και πού μπορούν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους

Μία απόφαση που εξέπληξε τους διαδικτυακούς φίλους της πήρε η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή γυμνάστρια, η οποία είναι πολύ δραστήρια στα social media, αποφάσισε με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα με τις φωτιές, να απέχει από αυτά. Η ίδια επισήμανε, ότι πλέον όλοι γνωρίζουν πώς και πού μπορούν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, συνεπώς δεν χρειάζεται να αναπαράγει περιεχόμενο απλώς για να το αναπαράγει.

“Αισθάνομαι την ανάγκη και θεωρώ ότι οφείλω να απέχω από τα social media για ένα χρονικό διάστημα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή απλά και μόνο για να ανεβάζω κάτι. Γνωρίζετε όλοι (γιατί τα έχουν αναρτήσει παντου) με ποιο τρόπο και πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μα που έχουν ανάγκη.

Όλοι μπορούμε … ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να βρει τα στοιχεία μου στο www.elenipetroulaki.com»”, έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις