Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Bella Hadid φωτιές: Τα μηνύματα στήριξης για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Bella Hadid φωτιές: Τα μηνύματα στήριξης για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Bella Hadid φωτιές: Τα stories που ανέβασε το διάσημο τοπ μόντελ για να ευαισθητοποιήσει για τις πυρκαγιές στη χώρα μας

Οι τρομακτικές πυρκαγιές που καίνε την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες απασχολούν όχι μόνο τα τοπικά μέσα, αλλά και τα διεθνή με αποτέλεσμα όλος και περισσότερος κόσμος προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί και να διαδώσει τρόπους βοήθειας.  Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Bella Hadid, που εδώ και αρκετά χρόνια τιμά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 

Το διάσημο μοντέλο, λοιπόν, μέσα από δύο αναδημοσιεύσεις στα Insta Stories της προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί. Στο ένα Insta Story αναδημοσίευσε την ανάρτηση του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που καλεί κόσμο για βοήθεια είτε με συλλογή τροφίμων για τους πυρόπληκτους, είτε με χρήματα.

Οι φωτογραφία από τις πυρκαγιές

Ενώ η δεύτερη ήταν η ανάρτηση της σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου με μια συγκλονιστική φωτογραφία από τις πυρκαγιές.

Η Bella Hadid πρόσθεσε στην εικόνα που είχε ανεβάσει η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια τις λέξεις «Greece» και «Devastating» (οδυνηρό), μαζί με το emoji μιας πληγωμένης καρδιάς και την ελληνική σημαία.

Πέρα από το συμβολικό χαρακτήρα των αναρτήσεων, ως μια μορφή ηθικής συμπαράστασης στη χώρα μας που δοκιμάζεται, ας μην παραβλέψουμε και το γεγονός ότι η Bella Hadid είναι μια εξαιρετικά επιδραστική celebrity με σχεδόν 45 εκατομμύρια followers στο instagram -κι αυτή τη στιγμή κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για την Ελλάδα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις