Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μεσι Παρί συμβόλαιο: Το ποσό που του δίνει η γαλλική ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεσι Παρί συμβόλαιο: Το ποσό που του δίνει η γαλλική ομάδα

Μεσι Παρί συμβόλαιο: Παρά το γεγονός ότι ο Αργεντίνος είναι ελεύθερος συμβολαίου, η απόκτηση του έχει κόστος

Το δικό του αντίο είπε στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχωρεί από τους Καταλανούς, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αποχαιρέτησε τους «μπλαουγκράνα» με μια συνέντευξη Τύπου, μπαίνοντας μάλιστα στην αίθουσα κλαίγονται. Πήγε προς τη σύζυγό του στην πρώτη σειρά, που του έδωσε ένα χαρτομάντηλο, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του σε καμία στιγμή της εκδήλωσης.

ΟΛιονέλ Μέσι μπήκε στην αίθουσα, προσπάθησε να μιλήσει, αλλά έβαλε τα κλάματα. Οι συμπαίκτες του, η οικογένειά του, όσοι ήταν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του «Καμπ Νόου» σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.

Οι χρηματικές απολαβές του Μέσι στην Παρί

H γαλλική εφημερίδα L’ Equipe αποκαλύπτει το ηγεμονικό συμβόλαιο που θα έχει ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα είναι παίκτης της γαλλικής ομάδας, που έστρωσε… χρυσάφι στα πόδια του και θα τον κάνει δικό της μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα.

Δημοσίευμα της εφημερίδας αποκαλύπτει τα χρήματα που θα παίρνει ο Μέσι από την Παρί. Θα υπογράψει για 2+1 χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ! Επίσης, ως μπόνους για τις υπογραφές ο Αργεντινός θα δει στον τραπεζικό λογαριασμό του άλλα 30 εκατομμύρια ευρώ!

Η Παρί πουλάει έξι παίκτες για να “χωρέσει” ο Μέσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Athletic”, η γαλλική ομάδα αναμένεται να βάλει πωλητήριο τουλάχιστον έξι παίκτες προκειμένου να επέλθει οικονομική ισορροπία στην ομάδα. Οι πρώτοι παίκτες μάλιστα που φαίνεται να μπαίνουν στην σχετική λίστα είναι οι Μάουρο Ικάρντι (28 χρονών, επιθετικός), Άντερ Ερέρα (28 χρονών, κεντρικός μέσος), Αμντού Ντιαλό (25 χρονών, σέντερ μπακ), Ινρίσα Γκέιγ (31 χρονών, αμυντικός μέσος), Τίλο Κέρερ (24 χρονών, σέντερ μπακ), Ραφίνια (28 χρονών, κεντρικός μέσος), ενώ ενδεχομένως να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Σύμφωνα με το transfermarkt αυτή είναι η αντικειμενική αξία των έξι παικτών που φέρονται να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου:

Μάουρο Ικάρντι – 40 εκατ. ευρώ

Άντερ Ερέρα – 13 εκατ. ευρώ

Αμντού Ντιαλό – 25 εκατ. ευρώ

Ιντρίσα Γκέιγ – 15 εκατ. ευρώ

Τίλο Κέρερ – 25 εκατ. ευρώ

Ραφίνια – 15 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις