Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μέσι Παρί συμφωνία: Η φανέλα που θα φοράει και το δείπνο στους φίλους του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι Παρί συμφωνία: Η φανέλα που θα φοράει και το δείπνο στους φίλους του

Μέσι Παρί συμφωνία: «Διέρρευσε» η φανέλα του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν- Το αποχαιρετιστήριο δείπνο στους κοντινούς του φίλους

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι από τη Δευτέρα, ο Λιονέλ Μέσι θα εγκατασταθεί στο Παρίσι. Μετά και την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το μεσημέρι της Κυριακής, τίποτα δεν θα κρατάει τον Αργεντινό στη Βαρκελώνη. Ήδη, έχουν αρχίσει οι υποθέσεις για το νούμερο που θα πάρει ο Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και πως θα συνεργαστεί με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Η απάντηση ίσως να δοθεί λίγο πρόωρα, αφού έχει «διαρρεύσει» και κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μία φωτογραφία ενός Καταριανού με τη φανέλα που θα δοθεί στον 34χρονο επιθετικό.

Το δείπνο με Πικέ, Σακίρα, Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα, Αγουέρο

Μετά από 21 χρόνια στην Βαρκελώνη,  ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε να παραθέσει δείπνο στους αγαπημένους του φίλους ώστε να τους αποχαιρετήσει.

Ο Πικέ παρέα με τη Σακίρα, οι Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα, αλλά και ο Αγουέρο, που ήρθε στην Μπαρτσελόνα λόγω… Μέσι, βρέθηκαν όλοι στην οικεία του 34χρονου για να δειπνήσουν και να τα πούνε από κοντά για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και έχουν «ταράξει» τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις