Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρεπόρτερ ΕΡΤ γατάκι: Ένα γλυκό στιγμιότυπο “ανάμεσα” στις φωτιές
ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπόρτερ ΕΡΤ γατάκι: Ένα γλυκό στιγμιότυπο “ανάμεσα” στις φωτιές

Ρεπόρτερ ΕΡΤ γατάκι: Η Μαρίνα Δεμερτζιάν συγκλονίζει, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ανθρωπιά είναι πάνω απ' όλα

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαρίνα Δεμερτζιάν, η οποία βρισκόταν στο Πευκί για να καλύψει τις φωτιές, την ώρα του ρεπορτάζ έσωσε ένα γατάκι. Μία συγκλονιστική στιγμή, καταγράφηκε το απόγευμα της Κυριακής, μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαρίνα Δεμερτζιάν, η οποία βρισκόταν στο Πευκί στην Εύβοια για να καλύψει τις φωτιές που καίνε για έκτη μέρα, έσωσε ένα γατάκι την ώρα που έδινε σε ζωντανή μετάδοση το ρεπορτάζ. Η Μαρίνα Δεμερτζιάν το εντόπισε σε ένα σπίτι και το άρπαξε στα χέρια της, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν θα κινδυνεύσει από τις φλόγες.

Νεαρή δημοσιογράφος αφήνει την κάμερα και πιάνει τη μάνικα

Πολλούς επαίνους δέχθηκε η δημοσιογράφος του Open Γεωργία Γαραντζιώτη που καθώς κάλυπτε τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και ειδικότερα στο Καπανδρίτι, δεν άντεξε και κάποια στιγμή παράτησε το μικρόφωνο και άρχισε να βοηθάει τους πυροσβέστες.

Η κίνησή της έγινε δεκτή με πολλά μπράβο από τους χρήστες των social media ενώ και οι συνάδελφοί της έσπευσαν να την συγχαρούν για τη στάση της.

Μεταξύ αυτών και ο παλαίμαχος ανταποκριτής του καναλιού στη Γερμανία, Παντελής Βαλασσόπουλος που έγραψε: Η Georgia Garantzioti είναι μια νέα πολύ δυναμική συνάδελφος Opennews Eidiseis με όλο το μέλλον μπροστά της. Εχουμε πολλά μεγάλα νέα ταλέντα στο κανάλι. Απο τις πολιτικές συνεντεύξεις με προσωπικότητες στο εξωτερικό που κάνει καθημερινά και στηρίζει ρεπορτάζ των ανταποκριτών μέχρι τις φωτιές και τις καταστροφές. Βέβαια υπάρχει το αιώνιο δημοσιογραφικό δίλλημα. Εμείς καλύπτουμε δεν συμμετέχουμε. Όπως η Γεωργία όμως και εγώ όταν βρέθηκα στην ίδια θέση συμμετείχα. Είναι δύσκολο να μείνεις αμέτοχος. Η δημοσιογράφος του Open καθώς έχει τρέξει να βοηθήσει τους πυροσβέστες στη μάχη που έδωσαν στο Καπανδρίτι με τις φωτιές που απειλούσαν τη βόρεια Αττική.

https://twitter.com/evelina_bee1/status/1423620330086666243?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1423620330086666243%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cretalive.gr%2Feida-akoysa%2Fneari-dimosiografos-afinei-tin-kamera-kai-pianei-ti-manika

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις