Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νανά Παλαιτσάκη φωτιές: Ξεσπά με ανάρτησή της στο Instagram
LIFESTYLE

Νανά Παλαιτσάκη φωτιές: Ξεσπά με ανάρτησή της στο Instagram

Νανά Παλαιτσάκη φωτιές: Ξεσπά η γνωστή δημοσιογράφος για τα πύρινα μέτωπα που έχουν κατασπαράξει ολόκληρη την χώρα

Οι καταστροφικές πυρκαγιές που συνεχίζουν να δοκιμάζουν τη χώρα μας έχουν φέρει τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, με τους χρήστες των social media να κινητοποιούνται προκειμένου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Την ίδια ώρα έντονη ενόχληση προκαλούν σε πολλούς οι… προκλητικές αναρτήσεις οι οποίες και δεν έχουν καμία σχέση με τις μαύρες ημέρες που βιώνει η χώρα. Η Νανά Παλαιτσάκη ήταν μία από αυτούς, καθώς μέσα ξέσπασε μέσω του Instagram.

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, εκφράζει την δυσαρέσκεια και αγανάκτησή της, αναφορικά με εκείνους που με προκλητικό τρόπο δείχνουν ότι δεν έχουν καμία επαφή με τις εφιαλτικές στιγμές που βιώνει η Ελλάδα.

Η ανάρτησή της

«Ο ήλιος καίγεται»

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε κάνει και ακόμα μια ανάρτηση σχετικά με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην χώρα

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με φόντο την πύρινη λαίλαπα, η γνωστή δημοσιογράφος ανάρτησε στα social media, ένα βίντεο που κόβει την ανάσα.

«Λήψη από το σπίτι μου… Ο ήλιος «καίγεται «… #φωτια #αττική #nocomments», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Νανά Παλαιτσάκη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις