Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύλληψη Πεδίον του Άρεως: Πλαστή η ταυτότητα της γυναίκας;
ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Πεδίον του Άρεως: Πλαστή η ταυτότητα της γυναίκας;

Σύλληψη Πεδίον του Άρεως: Άνδρες των ΜΑΤ συνέλαβαν αλλοδαπή που προκάλεσε εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως

Μία μικρή φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Πεδίον του Άρεως αποκάλυψε τη δράση μιας αλλοδαπής που προκάλεσε εμπρησμό με εύφλεκτο υγρό. Μία διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν σε κοντινή απόσταση μετέβη στο σημείο μετά από αναφορές πολίτων και της πέρασαν χειροπέδες. Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από έξι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με δυο οχήματα.

Η διμοιρία ακινητοποίησε τη γυναίκα και στην κατοχή της βρήκαν εύφλεκτα υλικά (ένα μπουκάλι με βενζίνη και σπίρτα), ενώ είχε επίσης στην κατοχή της μια ταυτότητα Αφγανιστάν. Πληροφορίες του law and order αναφέρουν πως η ταυτότητα ίσως είναι πλαστή και είναι Τουρκάλα.

Σήμερα οδηγήθηκε στην εισαγγελία. Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από πρόθεση και θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Πατούλης: Καθαρή απόπειρα εμπρησμού στο Πεδίον του Άρεως, γκαζάκια στο πάρκο Τρίτση

Σοβαρές καταγγελίες για απόπειρες εμπρησμού στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου έκανε ο Γιώργος Πατούλης αναφορικά με την περίπτωση όσα έγιναν στο Πεδίον του Άρεως, αποκαλύπτοντας ότι βρέθηκαν γκαζάκια και στο πάρκο Τρίτση. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν καθαρή απόπειρα εμπρησμού», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής, σημειώνοντας ότι «θυμίζει πολύ το 2007». Παράλληλα, ο κ. Πατούλης είπε ότι όλα τα στοιχεία «μαρτυρούν ότι υπάρχει μια διάθεση, τίποτα δεν είναι τυχαίο», υπογραμμίζοντας ότι είναι ανήσυχος για την επόμενη ημέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις