Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός εθελοντής πυροσβέστης: Κατέληξε 38χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός εθελοντής πυροσβέστης: Κατέληξε 38χρονος

Νεκρός 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Εθελοντής πυροσβέστης από την Ιπποκράτειο Πολιτεία έχασε τη ζωή του, ύστερα από δυστύχημα που είχε με μοτοποδήλατο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν συνεπιβάτης σε μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε μπροστά από ένα κρεμασμένο καλώδιο υψηλής τάσης. Ο οδηγός κατάφερε να σκύψει, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας ήρθε σε επαφή με μεγάλη τάση, η οποία τον «τίναξε». Ο εθελοντής πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου επί μία και πλέον ώρα τού έκαναν ΚΑΡΠΑ, ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Στο μεταξύ, η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή παραμένει πολύ δύσκολη, ενώ από χθες έχει δοθεί εντολή από την Πολιτική Προστασία και για την εκκένωση της Ιπποκρατείου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες στην Αττική, κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ υπάρχει, πλέον, μόνιμο μέτωπο από την απέναντι πλευρά της εθνικής οδού, που καίει κυρίως χαμηλή βλάστηση και λίγα δέντρα, με ισχυρές δυνάμεις να προσπαθούν να εμποδίσουν τη φωτιά να πάρει διαστάσεις και να απειλήσει το Καπανδρίτι.

Η ανακοίνωση του ΚΑΤ

«Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ  κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών  με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων.Έγινε προσπάθεια ανάνηψης  επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις