Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρυονέρι φωτιά τώρα: Τρομακτικές εκρήξεις σε μετασχηματιστές
ΕΛΛΑΔΑ

Κρυονέρι φωτιά τώρα: Τρομακτικές εκρήξεις σε μετασχηματιστές

Κρυονέρι φωτιά τώρα: Κοντά σε πλατεία στο Κρυονέρι η φωτιά - Σημειώνονται συνεχώς εκρήξεις και νέες αναζωπυρώσεις

Δέκα μέτρα από την πλατεία στο Κρυονέρι έχει φτάσει ο πύρινος εφιάλτης με τους κατοίκους να έχουν εκκενώσει εδώ και ώρα την περιοχή. Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο Παναγής Σωτηρίου Λουκάτος η κατάσταση είναι άκρως απελπιστική, καθώς σημειώνονται συνεχώς εκρήξεις από τους πυλώνες της ΔΕΗ.

«Ζούμε την κόλαση του Δάντη. Στο Κρυονέρι έχουν καεί ήδη τα γήπεδα τένις, μπάσκετ και ποδοσφαίρου τα οποία βρίσκονται μόλις δέκα μέτρα από την πλατεία. Αυτή την ώρα βρίσκομαι οριακά στην πλατεία και βλέπω την κόλαση να έρχεται. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε πυλώνες της ΔΕΗ, ενώ αυτές ευθύνονται για την διακοπή ρεύματος στην Αθήνα. Κόσμος ευτυχώς δεν υπάρχει στο Κρυονέρι οι περισσότεροι έχουν φύγει, εμείς εδώ οι τελευταίοι» είπε ο κ. Σωτηρίου.

Οι αναζωπυρώσεις είναι διαρκείς και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν τιτάνια μάχη για να περιορίσουν το μέτωπο. Στις προσπάθειες μετέχουν και εθελοντές, κρατώντας κλαδιά. Στο σημείο οι άνεμοι έχουν ενισχυθεί και πλέον η κατάσταση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

ΑΔΜΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο 50% των καταναλωτών

Στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο 50% των καταναλωτών στους οποίους έγινε το μεσημέρι προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος προχώρησαν ο ΑΔΜΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ.

Καθώς το επέτρεψε η κατάσταση του δικτύου και το μέγεθος του φορτίου.

Οι περικοπές προσαρμόζονται ανάλογα με την εξέλιξη της πυρκαγιάς και τις επιπτώσεις στην τροφοδοσία του ΚΥΤ Αγίου Στεφάνου, αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις