Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαντώ διαζύγια: Γιατί απέτυχαν και οι δύο γάμοι
LIFESTYLE

Μαντώ διαζύγια: Γιατί απέτυχαν και οι δύο γάμοι

Μαντώ διαζύγια: Δίνοντας συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στη Μαρία Σοφιανού

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαντώ η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύο διαζύγια που έχει πάρει, για τις εξαντλητικές δίαιτες που έχει κάνει αλλά και το πώς είναι σαν μαμά. Δίνοντας συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στη Μαρία Σοφιανού, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, αν έχει κάποιο σύντροφο αυτή την περίοδο, ενώ μίλησε και για τις ημέρες που έτρωγε μόλις μισό γιαούρτι.

Σαν μαμά πώς είστε;

Είμαι παλαιάς κοπής μαμά. Πολύ προστατευτική. Είμαι από πάνω τους, να μην τους λείψει τίποτα. Δεν είμαι πολύ αυστηρή, αν και ίσως να έπρεπε, αλλά τους έχω αδυναμία.

Δύο γάμοι και δύο διαζύγια. Τι σας έχει αφήσει στη ψυχή σας;

Δύο όμορφα παιδάκια. Και τα δύο μου διαζύγια ήταν πολύ πολιτισμένα. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν συμβιβάζομαι εύκολα, είμαι λίγο δύσκολη στις σχέσεις μου. Για αυτό και αυτήν τη στιγμή δεν έχω κάποιον σύντροφο. Ειδικά μετά από τα δυο διαζύγια, έχω γίνει πολύ επιλεκτική, δεν θα ξαναέκανα την κίνηση να προχωρήσω αν δεν ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι αυτός ο άνθρωπος πραγματικά με συμπληρώνει και είναι το άλλο μου μισό. Πράγμα πολύ δύσκολο και δυσεύρετο. Μακάρι να το βρω αλλά και αν δεν το βρω, εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Μου αρέσει η ζωή που ζω. Δεν νιώθω κανένα κενό.

Τι θα έπρεπε να έχει ένας άνθρωπος για να αποφασίσετε να προχωρήσετε μαζί του;

Θα έπρεπε να υπάρχει συμβατότητα. Δηλαδή εγώ είμαι μουσικός, θα πρέπει να είναι κάτι αντίστοιχο. Ήμουν 10 χρόνια με γιατρό, πολύ ωραία σχέση, πολύ καλός άνθρωπος αλλά δεν είχαμε κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό είναι ένα θέμα στα ζευγάρια. Θα ήθελα να έχει σχέση με το επάγγελμά μου, να είναι στο επίπεδο που είμαι εγώ, να έχει ψυχικά χαρίσματα και αρετές. Να μπορώ να τον εμπιστευτώ, να στηριχτώ.

Έχετε κάνει εξαντλητικές δίαιτες. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Τότε, τη δεκαετία του 1990 ήταν της μόδας οι πολύ αδύνατες κοπέλες και εγώ από τη φύση έχω καμπύλες, για τις οποίες ένιωθα άσχημα. Δεν μπορούσα να αποδεχτώ τον εαυτό μου, έτσι όπως ήταν και αυτό ήταν μεγάλο λάθος μου. Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία να μην τρώω. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό γιαούρτι. Ακραία πράγματα, τα οποία μου έκαναν κακό στην υγεία μου και με ταλαιπωρούν πολύ μέχρι σήμερα. Να μην έχουμε κανένα θέμα με το σώμα μας, να εμπιστευόμαστε τη φύση και το σκαρί μας. Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά με το σώμα μου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις