Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καραχάλιου ιστιοπλοΐα- Ολυμπιακοί Αγώνες: Ένατη στα Laser Radial
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καραχάλιου ιστιοπλοΐα- Ολυμπιακοί Αγώνες: Ένατη στα Laser Radial

Καραχάλιου ιστιοπλοΐα: Την ένατη θέση κατέκτησε η Ελληνίδα αθλήτρια στα Laser Radial

Την εξαιρετική της προσπάθεια στα laser των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ολοκλήρωσε η Βασιλεία Καραχάλιου. Η Ελληνίδα ιστιοπλόος, στην πρώτη της συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στο Medal Race οδηγώντας την κούρσα μέχρι και τη μέση της, τερμάτισε τρίτη και τελικά ολοκλήρωσε τον αγώνα της με την ένατη θέση στη γενική κατάταξη και 112 βαθμούς ποινής.

 

Η Δανέζα Άννα-Μαρί Ρίντομ κατέκτησε το χρυσό με 78 βαθμούς ποινής, η Σουηδέζα Ζοζεφίν Όλσον ήταν δεύτερη με 81 και το βάθρο συμπλήρωσε η Ολλανδέζα Μέριτ Μπαουμβέστερ με 83.

Η Άννε-Μαρί Ρίντομ από τη Δανία κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο. H «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τερμάτισε έβδομη στην κούρσα μεταλλίων (Medal Race), αλλά οι συνολικές κατατάξεις της στις 10 ιστιοδρομίες που είχαν προηγηθεί την έφεραν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με 78 βαθμούς ποινής.

Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην Γιοσεφίν Όλσον από τη Σουηδία με 81 βαθμούς ποινής, ενώ το χάλκινο μετάλλιο θα φορέσει η Μαρίτ Μπόουβμεεστερ από την Ολλανδία, με 83 βαθμούς ποινής.

Ολυμπιακοί Αγώνες σύμβολο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις