Αθήνα

°C

Παρασκευή

17

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σακίρα: «Επαρκείς ενδείξεις» για να παραπεμφθεί σε δίκη για φοροδιαφυγή
LIFESTYLE

Σακίρα: «Επαρκείς ενδείξεις» για να παραπεμφθεί σε δίκη για φοροδιαφυγή

Σακίρα: Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί η δημοφιλής τραγουδίστρια, καθώς κατηγορείται ότι δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους.

Ο Ισπανός δικαστής Μάρκος Χεσούς Χουμπέριας έκρινε προ ημερών ότι υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις» ώστε να παραπεμφθεί σε δίκη η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα με την κατηγορία της φοροδιαφυγής, όπως αναφέρεται σε σχετικό δικαστικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Ο δικαστής ολοκλήρωσε την προανάκριση σχετικά με τις καταγγελίες ότι η σταρ δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος, κατά την τριετία 2012-14. Η έρευνα αυτή αποτελεί το προκαταρκτικό στάδιο και ακολουθεί ο προσδιορισμός της δικασίμου.

Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι η Σακίρα ζούσε στην Καταλονία την εποχή εκείνη. Ωστόσο οι εκπρόσωποί της επιμένουν ότι δεν ζούσε στην Ισπανία μέχρι το 2015 και έχει εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις της. Με ανακοίνωση δε που εξέδωσαν ανέφεραν ότι το δικαστικό έγγραφο ήταν «ένα αναμενόμενο βήμα στη διαδικασία» και ότι οι νομικοί σύμβουλοι της τραγουδίστριας «παραμένουν αισιόδοξοι και συνεργάζονται πλήρως με τις δικαστικές αρχές» αλλά δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω την υπόθεση. Η 44χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις