Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις κορονοϊός: Ο Βασιλακόπουλος “απαντά” στις συμβουλές Πολάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις κορονοϊός: Ο Βασιλακόπουλος “απαντά” στις συμβουλές Πολάκη

Άδωνις κορονοϊός: Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για την ιβερμεκτίνη

Με ειρωνικό τρόπο αντέδρασε on air ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, με αφορμή τις συμβουλές του Παύλου Πολάκη στον νοσούντα από κορωνοϊό Αδωνι Γεωργιάδη. ΠΑΥΛΟΣ , την οποία ο Παύλος Πολάκης σύστησε προς τον Αδωνι Γεωργιάδη, αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα.

Ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος απάντησε, χαμογελώντας,

«Θα ήθελα να μη σχολιάσω τις υγειονομικές συμβουλές του κ. Πολάκη. Είναι προτιμότερο να ασχοληθεί με πράγματα που γνωρίζει περισσότερο, όπως να οργανώσει καμιά διαδήλωση, καμιά κατάληψη, πράγματα στα οποία έχει ειδικευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι το υγειονομικό το ισχυρό του στοιχείο».

Με ελαφρά συμπτώματα ο Άδωνις

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, πάντως, ο οποίος ήταν διπλά εμβολιασμένος, παραμένει με ελαφρά συμπτώματα. Μάλιστα χθες δημοσιοποίησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, αλλά και τα μοριακά τεστ για να πείσει αυτούς που τον κατηγορούν ότι δεν εμβολιάστηκε γι΄αυτό κόλλησε κορωνοϊό.

«Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα. Δύο οι βασικές κατηγορίες Α) δεν έχω εμβολιαστεί κλπ Ιδού το Πιστοποιητικό μου λοιπόν» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε δεύτερη ανάρτησή του δημοσίευσε και το μοριακό τεστ που είχε κάνει πριν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, το οποίο ήταν αρνητικό.

«β) ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ. Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν. Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί. Η αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν» τονίζει ο υπουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις