Αθήνα

°C

Σάββατο

18

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος: Δραματική έκκληση θείας 16χρονης με Covid-19
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Δραματική έκκληση θείας 16χρονης με Covid-19

Κύπρος: Το κορίτσι χρειάζεται υποστήριξη με οξυγόνο, ενώ οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου προσπαθούν να στηρίξουν τόσο το ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Με αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στην Κύπρο ένα κορίτσι μόλις 16 ετών χτηπημένο από τον SARS-CoV-2. Το παιδί χρειάζεται υποστήριξη με οξυγόνο, ενώ οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου προσπαθούν να στηρίξουν τόσο το ίδιο όσο και την οικογένειά του. Η θεία της 16χρονης μέσω Facebook απευθύνει δραματική έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν, ενώ τονίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι πίσω από τη νοσηλεία της νεαρής δεν κρύβεται καμιά σκευωρία και κανένα ψέμα.

Παράλληλα, μέσω του SigmaLive η θεία της 16χρονης μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της οικογένειας προς τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι κάνουν τα πάντα προκειμένου το παιδί να ξεφύγει απ’ τον κίνδυνο.

Η ανάρτηση

«Από το πρωί που ανακοινώθηκε στην κυπριακή δημοσιογράφια οτι 16χρονη νοσηλεύεται με κορωνοιο το μόνο που βλέπω είναι μια επίθεση για την σκευωρία που ετοιμάζουν εναντίον των ανεμβολιαστων η κυβέρνηση και οι γιατροί και οι επιστήμονες. Έχω να σας πω λοιπόν ότι ναι το παιδί 16 ετών που νοσηλεύεται είναι η κόρη της αδελφής μου και σαν οικογένεια έχουμε όλοι καταρρεύσει. Καμία σκευωρία δεν υπάρχει και κανένας δεν σας λέει ψέματα. Ήμαστε μια οικογένεια όλοι εμβολιασμένοι ενώ το μωρό μας λόγω ηλικίας δεν εμβολιάστηκε ακόμα. Αυτή την στιγμή το λιγότερο που θέλουμε σαν οικογένεια είναι η ύβρις προς το παιδί και προς τους γιατρούς που καταβάλλουν κάθε Προσπάθεια να κάνουν καλά το παιδί μας και όλο τον κόσμο.

Έχετε την επιλογή να μην εμβολιαστείτε και να αφήσετε τους εαυτούς σας έρμαιο της πανδημίας όμως σκεφτείτε πόσοι από εσάς τους ανεμβολιαστους στερείτε την θέση στο νοσοκομείο από παιδιά και άτομα που ακόμα δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν. Χθες δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει καν το μωρό μας από τον φόρτο εργασίας που είχαν το ασθενοφόρο έφτασε σε εμάς μετά από 9 ώρες και αρκετές κλήσεις. Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε μα τω θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ σταματήστε να βρίζετε επειδή δεν πείθεστε από τις ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις