Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή γενέθλια: Βίντεο από τη συνάντηση με τη Βίσση – Το πόσταρε ο Κοκλώνης
LIFESTYLE

Βανδή γενέθλια: Βίντεο από τη συνάντηση με τη Βίσση – Το πόσταρε ο Κοκλώνης

Βανδή γενέθλια: Με αφορμή τα γενέθλια της Βανδή, ο Κοκλώνης δημοσίευσε βίντεο

Γενέθλια έχει σήμερα η Δέσποινα Βανδή, και ο Νίκος Κοκλώνης της ευχήθηκε με ένα βίντεο από τη συνάντησή της με την Αννα Βίσση. Δέσποινα Βανδή και Αννα Βίσση είχαν συναντηθεί στο J2US, τραγουδώντας επί σκηνής. Η συνάντησή τους είχε γίνει viral, καθώς ήταν η πρώτη φορά που οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν μαζί, μιας και οι φήμες έκαναν λόγο για μεταξύ τους «έχθρα». Βέβαια, η πρώτη συνάντησή τους είχε γίνει στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε βίντεο από τη συνάντησή τους. «Δέσποινα Βανδή εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση, κάνατε το μεγαλύτερο δώρο -από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

[Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος και εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου 😜- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you, σου αξίζουν τα καλύτερα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις