Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νοσοκομείο Ρίου κορονοϊός: Τρεις γιατροί της καρδιοχειρουργικής θετικοί
ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Ρίου κορονοϊός: Τρεις γιατροί της καρδιοχειρουργικής θετικοί

Νοσοκομείο Ρίου κορονοϊός: Τρεις γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα εντοπίσθηκαν να είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Τρεις γιατροί της καρδιοχειρουργικής κλινικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Όλοι τους ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Στο νοσοκομείο σήμανε αμέσως συναγερμός, ενώ ασθενής που είχε προγραμματιστεί να χειρουργηθεί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι γιατροί σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές είναι ασυμπτωματικοί, ενώ είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σύρος: Χαμός με αρνήτρια που διαδήλωνε και τραυματίστηκε – Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στο νοσοκομείο

Ενταση μετά την πορεία διαμαρτυρίας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στη Σύρο, το απόγευμα της 21ης Ιουλίου, καθώς γυναίκα που συμμετείχε, δεν ήθελε να φορέσει μάσκα ούτε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα είχε μικρό ατύχημα λίγο έξω από το νοσοκομείο, οπότε και χρειάστηκε να μεταβεί -αιμόφυρτη από τραύμα στο πρόσωπο- στα εξωτερικά ιατρεία, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αυτό όμως δεν έγινε, επειδή δεν φορούσε μάσκα. Όπως γράφει το syrospress.gr, η γυναίκα αντιμετώπισε πρόβλημα μιας και της ζητήθηκε να εισέλθει στον χώρο φορώντας μάσκα, ενώ νοσηλευτές με τη σχετική στολή προστασίας, την θερμομέτρησαν -βρίσκοντας την θερμοκρασία της φυσιολογική-, ρωτώντας την αν έχει εμβολιαστεί.

Υπήρξε και σχετικός διαπληκτισμός με γιατρό, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. Στο τέλος της ζητήθηκε να μεταφερθεί στο κοντέινερ που έχει στηθεί δίπλα στο νοσοκομείο για τα covid-19 περιστατικά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σχετική περίθαλψη. Η γυναίκα τελικά εγκατέλειψε τον χώρο του νοσοκομείου, πηγαίνοντας σε κοντινό φαρμακείο για τα σχετικά αυτοκόλλητα ράμματα και τις αντίστοιχες πρώτες βοήθειες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις