Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατάθεση Μυλωνοπούλου – Γλυκά Νερά: Όλα όσα είπε για τον πιλότο στην κατάθεσή της
ΕΛΛΑΔΑ

Κατάθεση Μυλωνοπούλου – Γλυκά Νερά: Όλα όσα είπε για τον πιλότο στην κατάθεσή της

Κατάθεση Μυλωνοπούλου - Γλυκά Νερά: Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν σε αποκαλύψεις για τις συνεδρίες τους

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πρόσωπα – κλειδιά της υπόθεσης, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Ελένη Μυλωνοπούλου, έδωσε νέα κατάθεση στον ανακριτή. Η κατάθεση της κ. Μυλωνοπούλου κρίνεται ζωτικής σημασίας γαι τη δικαστική έρευνα της δολοφονίας της Καρολάιν. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις συνεδρίες του ζευγαριού -περισσότερες από δέκα- την περίοδο Οκτωβρίου – Φεβρουαρίου 2021 και τις εκμυστηρεύσεις της 20χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η Ελένη Μυλωνοπούλου μετά παό 4ωρη κατάθεση, περιέγραψε στον ανακριτή με κάθε λεπτομέρεια τις συνεδρίες της με την Καρολάιν μέχρι να σταματήσουν απότομα. Η ίδια φέρεται να είπε αρχικά στον ανακριτή ότι το ραντεβού κλείστηκε από την 33χρονο πιλότο και η ίδια γνώριζε ότι θα δεχτεί ένα ζευγάρι, το οποίο προσπαθεί να αντιμετωπίσει την επιλόχειο κατάθλιψη της κοπέλας και την ατυχή πρώτη εγκυμοσύνη που είχε. Ωστόσο, τόνισε πως από το πρώτο ραντεβού, όταν έμεινε μόνη της η κοπέλα, άρχισε να της λέει ότι το σοβαρό της πρόβλημα είναι ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι της.

Περίμενε να φύγει ο Μπάμπης από το δωμάτιο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Καρολάιν περίμενε να βγει ο Μπάμπης από το δωμάτιο και στη συνέχεια της εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι. Της περιέγραψε έναν άνθρωπο αυταρχικό, ο οποίος -όπως είπε χαρακτηριστικά- την είχε κάτω από τον απόλυτο έλεγχό του. Μάλιστα, δύο μήνες αργότερα, προς τον Ιανουάριο, η Καρολάιν άρχισε να λέει στην σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι είχε κάποιες αμφιβολίες για τη ζωή του πιλότου.

Δηλαδή της είπε ότι ξαφνικά εκείνος άρχισε να φεύγει για δουλειά ακόμα και τις Κυριακές, ενώ γνώριζε ότι δεν εργαζόταν τις Κυριακές και αναρωτιόταν που μπορεί να πήγαινε. Ακόμα, είπε ότι οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα, πάνω που είχε αρχίσει να ανοίγεται η Καρολάιν και να ζητάει και τις συμβουλές της. Η ίδια πιστεύει ότι αυτό έγινε μετά από εντολή του 33χρονου. Τέλος, η κ, Μυλωνοπούλου κατέληξε λέγοντας ότι μετά τη δολοφονία και λίγο καιρό πριν από τη σύλληψη του πιλότου η ίδια δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Άγνωστοι και με απόκρυψη της τηλεφωνούσαν και την απειλούσαν ότι θα τη σκοτώσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις