Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φολέγανδρος Τζωρτζάκης: Το μήνυμα “γροθιά” στο στομάχι για τη Γαρυφαλλιά
ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος Τζωρτζάκης: Το μήνυμα “γροθιά” στο στομάχι για τη Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος Τζωρτζάκης: Η συγκλονιστική ανάρτηση του ηθοποιού

Δεν έχει περάσει αρκετό διάστημα από τότε που η ομολογία του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών για τη δολοφονία της Καρολάιν άφησε άναυδο το πανελλήνιο και μια νέα υπόθεση, αυτή της Γαρυφαλλιάς από την Κόρινθο έρχεται να συνταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά. Μέσα σε ένα κλίμα αναστάτωσης, συνθημάτων και ξεσηκωμού, τα social έχουν πάρει “φωτιά” με τον καθένα να παραθέτει τις σκέψεις του και να τις μοιράζεται με άλλους. Τα μηνύματα και η οργή των διασήμων πολλά, αλλά ένα σχόλιο αναπαράχθηκε περισσότερο από κάθε άλλο σε Twitter και Facebook και δεν είναι άλλο από την ανάρτηση του ηθοποιού και πατέρα ενός παιδιού, Χάρη Τζωρτζάκη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση

“Έχεις μια κόρη. Τη φροντίζεις. Της αλλάζεις τα πάμπερ, της βάζεις κρεμούλες, της πλένεις τα μαλλιά και μετά τα χτενίζεις. Αν έχει μπούκλες τα χτενίζεις δύσκολα. Δεν ξέρεις να φτιάχνεις κοτσιδάκια αλλά για την κόρη σου το μαθαίνεις κι αυτό. Κι αυτή πάει και στέκεται μπροστά από τον καθρέφτη. «Μπαμπά είμαι όμορφη;»

«Είσαι το πιο όμορφο λουλούδι του κόσμου. Α γ ά π η μου». Κι ύστερα διαβάζεις ότι κάποιος «λεβέντης» πήγε και έκοψε ένα λουλούδι. Άλλο ένα. Και τα λουλούδια του κόσμου είναι τα δικά μας παιδιά. Κι εγώ είμαι πατέρας ενός λουλουδιού. Κι αν ένα ζε σουί υπάρχει, είναι αυτό. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις