Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπόγδανος νοσοκομείο: Το νέο μήνυμα για τη «μάχη» του με τον κορονοϊό
LIFESTYLE

Μπόγδανος νοσοκομείο: Το νέο μήνυμα για τη «μάχη» του με τον κορονοϊό

Μπόγδανος νοσοκομείο: Τι ανέβασε στο Instagram

Ενεργός παρά τη νοσηλεία του στα social media παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος, με ένα νέο μήνυμα για τη «μάχη» που δίνει με τον κορωνοϊό. Δέκα ημέρες πριν, ο πρώην παίκτης του Survivor και ένας εκ των δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού, γνωστοποίησε, ότι βρέθηκε θετικός στον ιό. Μάλιστα, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από την Πέμπτη καθώς ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από τον κορωνοϊό, με τον Ηλία Μπόγδανο να ανεβάζει και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να είναι φανερά καταβεβλημένος.

Στο βίντεο λέει: «Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει σίγουρα στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω, πόση αγάπη… Μου δίνει τρομερή δύναμη.

Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία μας και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας είμαστε υγιείς. Επίσης, να σας πω ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι. Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά προχωράμε βάσει των συνθηκών. Όπως έλεγα, μπορεί να μην είμαι έξω και να κάνω κάποιο live, οπότε θα ήθελα να το ακούσετε. Σας στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας».

“Αυτή είναι η αρχή των πάντων” – Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε για ακόμη μία φορά, να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία αναγράφεται το εξής: «Δεν μπορείς να είσαι πάντα δυνατός αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθείς. Και αυτή είναι η αρχή των πάντων».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις