Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατέρας 18χρονης Ηλιούπολη: Καταλάβαινα ότι την εκδίδει ο πρώην της, αλλά έκανα τον βλάκα
ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας 18χρονης Ηλιούπολη: Καταλάβαινα ότι την εκδίδει ο πρώην της, αλλά έκανα τον βλάκα

Πατέρας 18χρονης Ηλιούπολη: Τι είχε πει ο πατέρας της 18χρονης για τον 32χρονο φίλο της

Ο πατέρας της 18χρονης στην Ηλιούπολη γνώριζε τον 32χρονο πρώην φίλο της κόρης του που προφυλακίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και όπως υποστήριξε στην απολογία του είχε υποψιαστεί πως κάτι περίεργο συνέβαινε στη σχέση του ζευγαριού. Ενώπιον της ανακρίτριας είχε αναφέρει ότι είδε στην τσάντα της κόρης του, όταν ήταν 16 ετών, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και τότε θέλησε να τον γνωρίσει για να μάθει τι συμβαίνει.

Ηλιούπολη: Τι είχε πει ο πατέρας της 18χρονης για τον 32χρονο φίλο της

«Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου. Μου είπε ότι ήταν του Ντ. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω. Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντ., εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε. Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε…. Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει», υποστήριξε στην απολογία του.

Ο πατέρας της 18χρονης συνέχισε λέγοντας πως άρχισε να ψάχνει τα τετράδια της κόρης. Τότε -όπως υποστηρίζει- βρήκε σημειώσεις για χρηματικά ποσά, ενώ στο δωμάτιο εντόπισε ναρκωτικές ουσίες: «Στη συνέχεια ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντ. για να φτιάξει τη μηχανή του.

‘Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή’

Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν. Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο».

Παρά τα όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας της 18χρονης, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά ότι κακοποιούσε και βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 11 ετών οδηγήθηκε και αυτός στη φυλακή μετά την απολογία του την περασμένη Τρίτη.

Ηλιούπολη: Κρατούμενος ο τρίτος κατηγορούμενος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις