Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μάσκα προσώπου με φράουλα: Οι πιο υγιεινές συνταγές για αναζωογόνηση
PLUS

Μάσκα προσώπου με φράουλα: Οι πιο υγιεινές συνταγές για αναζωογόνηση

Μάσκα προσώπου με φράουλα: Οι συνδυασμοί που θα απογειώσουν τη λάμψη

Μακάρι όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την περιποίηση του δέρματός μας να ήταν 100% φυσικά χωρίς χημικά και βλαβερές ουσίες. Η φύση κρύβει χιλιάδες μυστικά ομορφιάς που δεν έχουμε ανακαλύψει. Ήρθε ο καιρός να αναζητήσουμε έναν υγιεινό τρόπο για τη φροντίδα του προσώπου μας στα κόκκινα φρούτα και συγκεκριμένα στις φράουλες! Δείτε μερικές συνταγές για μάσκα ομορφιάς με βάση το καταπληκτικό αυτό φρούτο που πέρα από υπέροχη γεύση είναι πλούσιο σε βιταμίνες που χρειάζεται η επιδερμίδα μας.

Δείτε παρακάτω τις συνταγές:

Φράουλες σκέτες:

Οι σκέτες λιωμένες φράουλες αν απλωθούν σε καλά καθαρισμένο πρόσωπο για  15-20 λεπτά και μετά αφαιρεθούν με κρύο νερό.βοηθούν στο να απομακρυνθοπύν από το πρόσωπο οι ανεπιθύμητες κηλίδες.

Με γάλα και μέλι:

Αυτή η μάσκα προσφέρει αναζωογόνηση. Κόβουμε μισό φλυτζάνι φράουλες, και τις βάζουμε στο μπλέντερ με μισό φλυτζάνι γάλα πλήρες και 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Ανακατεύουμε και απλώνουμε στο πρόσωπο. Αφήνουμε να δράσει η μάσκα για 20-25 λεπτά. Ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό.

Με μέλι:

Η μάσκα χαρίζει λάμψη και μπορείτε να την εφαρμόζετε μέχρι και 2 φορές την εβδομάδα. Λιώνετε 2-3 μεσαίου μεγέθους φράουλες (ο πολτός να είναι ίσος με περίπου 4 κουταλάκια του γλυκού) και ανακατεύετε με 1 κουταλιά της σούπας μέλι.  Απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο και  ξεβγάζετε μετά από 20 λεπτά.

Με λεμόνι:

Παίρνετε μισή κούπα από λιωμένες φράουλες και στύβετε μέσα ένα λεμόνι. Απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο για 10 λεπτά και ξεβγάζετε καλά. Την εφαρμόζεται μια φορά την εβδομάδα

Με κορν φλάουερ:

Ιδανική μάσκα για  απολέπιση του δέρματος. Προσθέστε μία κουταλιά κορν φλάουερ σε μισή κούπα από λιωμένες φράουλες και ανακατέψτε καλά. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και από τις δύο κατευθύνσεις. Τέλος ξεβγάλτε με κρύο νερό. Θα απομακρυνθούν όλα τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα. Την  εφαρμόζετε 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις