Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

22

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΟΚ καταγγελία: Την Πέμπτη καταθέτει η υπάλληλος για την απόπειρα βιασμού
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΚ καταγγελία: Την Πέμπτη καταθέτει η υπάλληλος για την απόπειρα βιασμού

ΕΟΚ καταγγελία: Η έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία Πατρών

Toν περασμένο Μάρτιο προχώρησε σε καταγγελία υπάλληλος της ΕΟΚ σε βάρος στελέχους της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού της το 2014 στην Κρήτη. Τρεις μήνες μετά η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αφού  σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε την προσεχή Πέμπτη να καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως σημειώνει το DikastikoReportaz.gr, η έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία Πατρών, ενώ εκτός από το φερόμενο ως θύμα αναμένεται να καταθέσουν και μάρτυρες τους οποίους έχει προτείνει. Η εισαγγελική παραγγελία δόθηκε στις 2 Ιουνίου 2021, ωστόσο η εξέταση της μάρτυρα καθυστέρησε χαρακτηριστικά.

Το μεγαλοστέλεχος της ΕΟΚ και εκλεκτός του Γιώργου Βασιλακόπουλου φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία και τα όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του DikastikoReportaz.gr, να εισέβαλε στο δωμάτιο της υπαλλήλου tτα μεσάνυχτα, να έβγαλε το εσώρουχό του και να επιχείρησε να την βιάσει. «Προς μεγάλη έκπληξή μου είδα (σ.σ. αναφέρει το όνομα του μεγαλοστελέχους) ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριό του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα.

Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσει ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου! Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές τις ενέργειες και προς στιγμήν πάγωσα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Εκείνος συνέχισε να με θωπεύει με μανία στο στήθος και στους μηρούς, προσπαθώντας να μου αφαιρέσει το εσώρουχο που φορούσα, επιδιώκοντας να συνευρεθεί μαζί μου, χωρίς τη θέλησή μου», αναφέρει η καταγγελία που μεταφέρει το DikastikoReportaz.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις