Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 18χρονη Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο πατέρας της και ο αστυνομικός
ΕΛΛΑΔΑ

18χρονη Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο πατέρας της και ο αστυνομικός

18χρονη Ηλιούπολη: Αρνούνται το βαρύ κατηγορητήριο οι δύο άνδρες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης στην Ηλιούπολη. Οι δύο κατηγορούμενοι, που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι. Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε, απολογούμενος, πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της, αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία. Νωρίτερα, η δικηγόρος της κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega περιέγραψε τον απόλυτο εφιάλτη που βίωνε η 18χρονη στα χέρια του αστυνομικού και του πατέρα της.

Μιλώντας δε για τον κατηγορούμενο αστυνομικό, η κυρία Λεγάκη είπε: «Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο.

“Ήθελε να φύγει”

Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της». Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 18χρονης εμπλέκονται και άλλα άτομα στη υπόθεση. «Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατονομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα», είπε η δικηγόρος του θύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατηγορούμενος αστυνομικός φέρεται να είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. Μάλιστα, κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων την περασμένη Κυριακή, προκάλεσε αίσθηση η μπλούζα που φορούσε, η οποία παρέπεμπε σε γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις