Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πιλότος Γλυκά Νερά – φυλακή: Κυνικός ακόμη μια φορά πίσω από τα σίδερα
ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος Γλυκά Νερά – φυλακή: Κυνικός ακόμη μια φορά πίσω από τα σίδερα

Πιλότος Γλυκά Νερά - φυλακή: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν που θέλει να απασχοληθεί μέσα στη φυλακή

Οι εν εξελίξει έρευνες για τις συνθήκες που οδήγησαν στο έγκλημα των Γλυκών Νερών και τα κίνητρα του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αποδομούν σιγά – σιγά τον “ονειρεμένο” γάμο του ζευγαριού, όπως ήθελε να τον παρουσιάζει ο συζυγοκτόνος. Τόσο οι δικαστικές όσο και οι αστυνομικές αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου, που σκότωσε την 20 ετών σύζυγό του, έστησε σκηνικό φόνου με το άψυχο σώμα της και το παιδί του και έπνιξε με τα χέρια του το σκυλάκι της οικογένειας. Η αστυνομία στοχεύει στο να διαπιστώσει τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα και, μάλιστα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο 35χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” αυτό που έκανε από την πρώτη στιγμή εντύπωση στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ήταν η ψυχραιμία του, το άδειο βλέμμα του, η ψυχρότητα με την οποία αντιμετώπιζε την κατάστασή του. Οι σωφρονιστικοί που τον βλέπουν καθημερινά διαπιστώνουν ότι έχουν να κάνουν με έναν ψυχρό υπολογιστή που απλά περιμένει να περάσει ο χρόνος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και χιούμορ προσπαθεί να κάνει και όταν σύμφωνα με το thetoc.gr τον ρώτησαν τι δουλειά θα ήθελε για να απασχολείται, δεν δίστασε να πει “μήπως υπάρχει θέση πιλότου;”.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται στις φυλακές ως καθαριστής, προαυλίζεται με τους υπόλοιπους φυλακισμένους της ΣΤ πτέρυγας και τις περισσότερες ώρες τις περνά στο κελί, διαβάζοντας ή παρακολουθώντας τηλεόραση. Δεν έχει ζητήσει τίποτε το ιδιαίτερο από τη φυλακή, δεν δείχνει ανήσυχος για την τύχη του ή αγχωμένος ως “πρωτάρης” πίσω από τα κάγκελα. Πάει συχνά στο καρτοτηλέφωνο και τηλεφωνεί στους συγγενείς του, κυρίως στον αδελφό του, ενώ περνάει την εικόνα του “φιλόζωου”, δείχνοντας ευαισθησία για τα γατάκια της φυλακής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις