Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης – Μαριαλένα Θεσσαλονίκη: Πρώτο ταξίδι μετά το Survivor
LIFESTYLE

Σάκης – Μαριαλένα Θεσσαλονίκη: Πρώτο ταξίδι μετά το Survivor

Σάκης - Μαριαλένα Θεσσαλονίκη: Ο νεαρός επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τη Μαριαλένα

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη Σου Κου Family. Ο νεαρός επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην εμπειρία που αποκόμισε από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε για ακόμη μια φορά πως δεν είναι σε σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον, Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, συνεχίζει να έχει αισθήματα για εκείνη ενώ χαρακτήρισε τους λόγους χωρισμού τους… αστείους.

Ο Κατσούλης μιλά για το αυτοάνοσο και τη βοήθεια στη Μαριαλένα

Μίλησε ακόμη και για την μητέρα της λέγοντας πως κατανοεί πλήρως τον τρόπο που αντέδρασε και περιμένει πότε θα του πει η Μαριαλένα ότι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της. Στη συνέχεια, η Αντελίνα Βαρθακούρη τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν ακολουθιούνται με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο isntagram με τον ίδιο να εξηγεί πως πρόκειται για ένα εγωιστικό παιχνίδι μεταξύ τους και πως εκείνος περιμένει από την ίδια να κάνει την κίνηση να τον ακολουθήσει. Και ενώ η συνέντευξη στο πλατό κυλούσε όμορφα, στην τηλεφωνική γραμμή βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Η παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε αρχικά στην κοινή άρνηση με τον νικητή του ριάλιτι να ακολουθήσουν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Τότε, βρήκε ευκαιρία η Αντελίνα Βαρθακούρη να τους ζητήσει αυτό να λήξει εκείνη τη στιγμή! «Το ότι δεν έχουμε γίνει ακόμα φίλοι στο Instagram είναι γιατί έχουμε τόσες πολλές υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό που απλά έχουμε ξεχαστεί» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Άντε, αφού ξεχάστηκες και στο θυμίσαμε για μπες λίγο τώρα να το κάνεις» θέλησε να… τσιγκλήσει ο Σάκης Κατσούλης την πρώην σύντροφο του. Το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν να μην κάνει τελικά κανένας από τους δυο το περίφημο follow.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, το ζευγάρι (;) που μας απασχόλησε στο Survivor, είναι καθημερινά μαζί, μετά τον τελικό του Survivor. Εκείνη επισκέπτεται τακτικά το μαγαζί του επιχειρηματία στο Περιστέρι, κάνουν κοινές δημόσιες εξόδους, ενώ το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αθηνών, κάτι που γνωστοποίησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από ένα live της στο Instagram.

Οι δυο τους, μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου κι έναν ακόμη φίλο τους ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν τον κόσμο, που τους στήριξε και τους αγάπησε στο παιχνίδι από κοντά. «Θέλω μία τεράστια χάρη, επειδή έχει γίνει χαμός με τον κορονοϊό και υπάρχουν πολλά κρούσματα. Ακόμα και γνωστοί μας. Εμείς έχουμε κάνει όλα τα τεστ, έχουμε βγει αρνητικοί. Επειδή θέλουμε να είμαστε όλοι καλά, να φοράμε τις μάσκες μας και να κρατάμε αποστάσεις για να μη γίνει καμιά στραβή. Ερχόμαστε Θεσσαλονίκη να σας δούμε» είπε στο live η 25χρονη γυμνάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις