Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Θα συμμαχήσει ο Τόλιας με τη Χούντα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Θα συμμαχήσει ο Τόλιας με τη Χούντα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι απαντά για το μέλλον του τηλεοπτικού Τόλια ο Χρήστος Πλαΐνης

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος ασκεί ουσιαστική επιρροή στις εξελίξεις στο Διαφάνι σαν κοινοτάρχης από τα πρώτα επεισόδια της σειράς και θα συνεχίσει κανονικά και στον τρίτο κύκλο. Ο ρόλος του Τόλια στις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν αρκετά αμφιλεγόμενος, αφού τη μία ενεργούσε κατά των συγχωριανών του μπλεγμένος σε δουλειές του Δούκα και την άλλη αποτελούσε πρότυπο οικογενειάρχη και κοινοτάρχη.

Στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, η χούντα θα ανατρέψει πολλά και κυρίως, θα αλλάξει πολλούς από τους χαρακτήρες που γνωρίζουμε. Το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα βρεθεί στο πλευρό της χούντας και ποιος θα σταθεί απέναντι; Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο οποίος δίνει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! μαζί με την σύζυγό του Σταυρίνα Ψιμοπούλου, απαντά στην ερώτηση που του θέτει ο Γιάννης Βίτσας…

Ερωτηθείς αν στον επόμενο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, ο Τόλλιας, ο ρόλος που υποδύεται, θα συμμαχήσει με τη Χούντα, ο ίδιος απάντησε “Δε θα συμμαχήσει με τη Χούντα. Ο χαρακτήρας είναι λίγο περίεργος και θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Λόγω της θέσης και του αξιώματός του, θα είναι ο φύλακας άγγελος των συγχωριανών του και θα κρατά τις ισορροπίες, ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις στο χωριό για να μην ζήσουν οι κάτοικοι χειρότερες στιγμές.” απαντά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις